Foghúzás után mit adjak neki?
Van egy nagyon öreg kutyám, akinek 2 napja több fogát is kihúzta a doki. Szednie kell antibiotikumot is és elég pocsékul van szegény! Adtam neki főtt rizst egy kis húslevessel, elsőre semmi baj nem volt, másodszorra kihányta. Főtt csirkehúst is adtam neki, az is kijött belőle. Aztán főztem neki egy kis tarhonyát + húslevest kapott rá, azt is kihányta. Mindent nagyon puhára főzve, sótlanul kapott (sajnos vesebeteg is :/). Iszik rendesen, de aggódom, hogy így kijön belőle a tabletta is (bár én nem láttam, hogy kijött volna az is, lehet már felszívódott....).
Ma háztartási kekszet adtam neki (bevizeztem egy kicsit és így pici, puha darabokra tudtam tépni, amit egyben lenyelt) és kenyérbelet a húslevesébe tunkolva, mindkettőt szívesen megette és ma nem is hányt.
Szerintetek mit adhatnék még neki? :)
(Van ugyan saját, vesekímélő tápja, de azt csak úgy tudja megenni, ha fel van áztatva, úgy viszont nagyon pépes és belemegy a sebeibe :/ Úgyhogy azt még 2-3 napig nem merem neki adni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!