Van jó állatorvos a XVII. kerületben vagy környékén? Olyat is írhattok akihez NE vigyük a kiskutyánkat.
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 12:05
1/8 anonim válasza:
Mi itt voltunk már többször is, kulturált, tiszta és szerintem lelkiismeretesek az orvosok is. Egyébként nagyon jól felszerelt. Ahova én nem vinném többet, a Napkelet Klinika.
2/8 anonim válasza:
Mi már nagyon régóta Szabó Zoltánhoz visszük az állatainkat, nagyon jó orvos, az Öntöző utcában van a rendelője.
3/8 anonim válasza:
XVI.kerületben Minivet,Csömöri úton van,neten megtalálod,nagyon rendesek,van egy cicánk pár éve nagyon beteg volt,azt hittük nem marad meg,sőt a doki is azt hitte,egy hétig hordtuk mindenféle injekcióra és azt mondta csak akkor kér pénzt,ha nem pusztul el és nem is fizettünk sokat
4/8 anonim válasza:
Pécelen van egy nagyonjó.és házhoz is megy:)
5/8 anonim válasza:
A Minivetben hogy rendelnek? Már rég készülök hozzájuk. (köszi:-)
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
Megnéztem a honlapjukat azoknak a rendelőknek amiket írtatok, és az első szimpatikus a legjobban. Főleg hogy 8-22 óráig vannak minden nap. Ez számomra sok mindent elárul.:)
2009. aug. 5. 13:56
7/8 anonim válasza:
12:25 :) Mi is oda járunk ..Télleg jó orvos :)
8/8 anonim válasza:
Nekünk az Öntöző utcai állatorvosnál rosszak az élményeink, a barátnőmék cicáját elütötte az autó, rohantak vele az orvoshoz, az hétkor bezár, és hét után értek oda, de már nem vizsgálta meg
mi a kutyánkat Kistarcsára szoktuk vinni, nagyon lelkiismeretes doktor, ha nem lenne, a kutyánk már nem lenne =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!