Van egy szuka kutyám! Most tüzelt! A lényeg hogy behoztam magamhoz mert elmúlt a vérzése.3 nap múlva megint kiengedtem és először sárgás váladékot vettem észre a hüvelyén, majd az elmúlt és utána pár vércsepp jelent meg. Mi lehet?
Figyelt kérdés
Étvágya jó,hangulata jó,betegnek egyáltalán nem tűnik. Lehet hogy még tüzelne, csak mikor bent volt épp csendes időszaka volt?
Orvost már hivtam, a sárga váladék miatt hüvelygyulladásra tippel, de mivel az elmúlt tanácstalan vagyok...azért nem szaladok egyböl orvoshoz,mert állandóan lehúznak. Egy sharpei tenyésztő szerint, semmi gond nincs míg a hangulata jó.... de akárhányszor vércseppet látok megijedek.Volt már valakivel hasonló?
2012. okt. 6. 15:13
1/3 A kérdező kommentje:
3-4 napja tart ez a vércseppezés!
2012. okt. 6. 15:15
2/3 anonim válasza:
Tessék csak elvinni orvoshoz, mert simán lehet nyitott méhszájas méhgyulladás a háttérben! Nagyon semmitmondó tünetekkel kezdődik, pont azért is olyan veszélyes. Jó orvoshoz vidd, ne a távolság döntsön, mert korai szakaszban nem olyan könnyű felismerni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!Telefonon mikor érdeklődtem, igy látatlanba kizárta a méhvel kapcsolatos dolgokat, a doki is és a tenyésztő is...de nem tudom hidjek-e nekik 100%-osan!Azt mondta ha a méhével lenne gond, (méhgyulladás) lázas lenne, nem enne,sokat pisilne, és vizelet visszatartási gondja lenne!Ebből egy sincs, nagyon jó kedvű!Betadine kúpot ajánlott az orvos.Tegnap feldugtam neki az elsőt, ha az se segít mindenképpen felkeresek egy másik orvost!Sokak szerint meg csak túlreagálom!
2012. okt. 7. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!