Melyik az olcsóbb az Alpha Zoo vagy a Fressnapf?
Figyelt kérdés
Melyikbe vannak jobb tápok?Fressnapf-ba sokszor voltam.De Alpha Zoo ba még nem.Milyen tápok vannak ott?Ami jobb minőségű de nem olyan drága és nagy kicserelésű (10-15kg) és 5-6 ezerből kijön.2012. okt. 6. 12:16
1/5 anonim válasza:
Nézd inkább a webshopokat ott jobbak az árak. zoofast webkutya stb
2/5 anonim válasza:
Ha nem ragaszkodsz a személyes vásárláshoz, akkor a webshopokkal jobban jársz: zoofast.hu, allati.com, acanashop.hu, webkutya.hu, dogshop.hu...
Kiegészítők terén az alpha zoo az olcsóbb, de én ezeket is vagy a k-9 vagy a bende boltban veszem, mert jobb minőségűek és olcsóbbak, ami ott nem kapható pl játékok meg szintén valamelyik felsorolt oldalról rendelem.
3/5 anonim válasza:
Én fressnapfba járok, eddig meg vagyok vele elégedve. Vannak különböző árfekvésű tápok, pl select goldot már 12ezertől tudtam venni, de 5-6-ért is lehet kapni közepes kategóriájú eledeleket.
4/5 anonim válasza:
Mindkettő marha drága hely. Webshopokból sokkal olcsóbban lehet vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!