Ti mit csinálnátok?
Nekem decemberben ment el a kutyám, alig 2 évesen. Azóta is minden nap rá gondolok, leírhatatlanul hiányzik, szinte minden nap sírok érte. Nem tudok olyan emberre nézni, aki boldogan sétál vagy játszik a kutyusával... A szívemből azóta hiányzik egy darab, amit semmi, és senki sem tud pótolni.
16/L
Az első kutyám elvesztése is rettenetes volt, de a legfájóbb a második kutyusom elhalálozása volt.
6 éves koromfekete német juhász szuka, tökéletesen kiképezve. Karácsony előtt 2 héttel a másik szukánk elkezdett tüzelni, és elcsavarogtak. Szerencsésen hazatértek. De a következő héten nem így lett.. A vadászok kint hajtották a nyulakat, és NAGYON JÓL TUDTÁK HOGY AZ ÉN KUTYÁM, lelőtték majd a tetemet elásták valahova, hogy ne tudjam őket feljelenteni.
A kutyáim SOHA SENKIT nem bántottak, csak kiszaladtak a nyulak után.. Ennyi volt a bűnük. Karácsony előtt egy héttel elveszítettem a legjobb barátomat!
2 hónapig minden éjjel rémálmaim voltak és nem adtam fel a reményt, hogy egyszer hazajön pedig nagyon jól tudtam hogy már nem fog..
Nagyon rosszul voltam, állandóan magamba voltam fordulva, sírtam, szinte semmit nem aludtam.
Aztán eltelt egy kis idő, és megvettem a számomra legkedvesebb fajta egyik példányát: Egy amstaffot. :)
Nagyon jó fej kutyus egyszerűen imádjuk egymást és nem én választottam ki hanem Ő engem. Lassan egy éves és boldogok vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!