Stresszes lesz ez a kiskutyámnak és nekem?
Most fogom hahozni 8 hetes uszimat, és éppen most költözködünk és tele dobozzal a szobám és kupi is van (mert hogy "nemsokára" költözünk).Erdetileg úgyvolt hogy már júniusban beköltözünk az új lakásba, csak aki megvette a mostanit folyton halogatta a pézadést, így csak most dja és csak most tudunk az új lakásba költözni.Anyu szerint már előtte beköltözünk de én ebben nem hiszek.Szóval ha ebbe a lakásba jön a kiskuytám (olyan a lakás hogy 40nm az egész az én szobám kb 10 dobozok egymáshegyénhátán, a nagyszobában meg alapbol zsufi van mert sok cucc van, az új lakás amúgy 70 nm lesz.) Én kérdeztem a tenyésztőtöl hogy lehet e késöbb hozni a kuytát de az enki nemjo.
Szóval az hogy ide hozom a kutyám (ja és még az ágya sincs meg emiatt) akkor ez stresszes lesz?
húha, itt aztán lesz rágnivaéóXD
Azt hittem addigra mindent rendben eltudok úgy pakolni h ne rágjon meg semmit.erre itta kupiban...mindent talál majdXd
köszi :)
Amúgy szerintetek ha majd hazahozom (Bp-n lakom, debrecenben van ő)
Dobozt vigyek? vagy mibe hozzam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!