Adhatok velőscsontot a kutyának?
Figyelt kérdés
Hatalmas marhacsont, elrágni nem tudja, de a kis maradék mócsingos húst leeszegethetné róla.Ketté van vágva a velőt is kiszopogatja valahogy.
Vettünk egy fél marhát- levágva- és a combcsonttal nem tudunk mit kezdeni.
2012. okt. 4. 10:42
1/7 anonim válasza:
A combcsont az egyik legjobb fogtisztító.
2/7 anonim válasza:
Már miért is ne? A legszuperebb csemege nekik. Én kifejezetten kényeztetésből adok nekik, ha épp hozzájutok.
3/7 anonim válasza:
Azon túl, amit az előttem levők írtak, a legjobb elfoglaltság számukra.
Órákon keresztül elrágódnak rajta! :))))
4/7 A kérdező kommentje:
Na akkor jó, megnyugodtam.
Tudom, hogy úgy általában csirke és üreges csontokat nem ehetnek,de a marha nagy marhacsont azért mégis rághatatlan...csak csócsálgatni lehet.
A macskák egyébként ehetnek csirkecsontot, vagy csontos csirkehúst?
2012. okt. 4. 10:52
5/7 anonim válasza:
Hogy mennyire rághatatlan, arról azért megkérdezném a kutyákat is :)) Nálunk el szokott fogyni valahogy :)
6/7 anonim válasza:
Egyébként valóban kutyától függ.
Egy csivava nem biztos, hogy megbírkózik vele, a tesómék németh juhásza addig "dolgozik" (legalábbis a sertés-csonton), míg a csontból tart.
7/7 anonim válasza:
az első kutyánk egy sok fajtás keverék volt...neki egy marha combcsont úgy nézett ki, hogy megkapta és egy harapással ketté :) amúgy nagyon szeretik a kutyuk az ilyen finomságokat szóval nyugodtan add neki de csak megfőzve szerintem...bár ha kap nyersen husit akkor nem feltétlen kell megfőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!