Van egy törzskönyves 10 hónapos briard szukám. Mikortól lehetnek kölykei? Mit kell megtennem ahhoz, hogy a kölykök biztosan egészségesek legyenek? Kiállításra muszáj hordanom a kutyám vagy ott úgyis minden előre le van zsírozva?
Kedves 16:54-es!
Két CH kutya szaladgál az udvarunkban, nem túl régóta kiállításozok, ezért nem lehetnek bíró "haverjaim".
Kaptunk már nagyon jót is, illetve sógor-koma kutyáját vertük már meg, úgyhogy nem teljesen úgy van az, ahogyan te állítod...
Az meg hogy kérdezze meg a tenyésztőt kihez nevezze a kutyát megint nem szól másról mint ki kinek a haverja.
A kutyát minnél több bírónak meg kell mutatni(lehetőleg tényleg hozzáértőnek)
Sok sikert és sok szép kiállítási eredményt kívánok!
Ha esetleg segítségre van szükséged szólj nyugodtan, szivesen segítek!
Üdv: a Nagy kutyás csaj
Jó ilyet olvasni. Én teljesen megértem azokat az embereke, akik szeretnének látni egy almot felnövekedni, de így kell ezt csinálni, előbb a papírok és szabályok aztán jöhet a szép része.
Én még annyit tennék hozzá, hogy a helyedben biztos levizsgáztatnám munka kutyának, izgalmas (és persze) lehet a terelésre betanítani, a felvezetést 1-2 hét intenzív gyakorlással meg lehet csinálni, nekem király uszi keverékem van, de viccből megtanultuk a felvezetést, nagyon egyszerű volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!