Mit ajánlotok? Bővebben lent.
huhh nagyon rosszul eteted. Haverom is először bedőlt a reklámnak aztán ilyen chappy vackot vett a bullterrierjének hát nem bírtam megmaradni a kutya mellett olyanokat szellentett,meg folyton megette az ürülékjét.
Tudod mennyi hús van ezekbe a vackokba? Szinte semmi. Ez ipari maradványokkal van tele,felhasználhatatlan anyagokkal és azért szereti a kutyád mert teletömik ízfokozóval ami még a székletében is visszaköszön.
Áráról ne is beszéljünk,ennyi pénzért jobb tápot kapsz sokkal.
Amúgy az ár miatt etetsz ilyennel,a reklám miatt,vagy a közértben megkapható kényelem miatt?
Csak mert akkor tudnánk ajánlani neked olyan tápot ami ugyanennyiért jobb minőség sokkal.
Eddig nem volt semmi probléma a kutyával. Nem volt felpuffadva. Az utóbbi 3-4 hétben mutatkozott meg ez a probléma, azért is kértem tanácsot, hogy orvosoljam. Lehet számára ez a kaja "szemét" de 9 évig ha elélt a szemét kaján akkor mégse leher akkora szemét. Nincs pénzem Royal, Ekunaba stb hasonló minõségû kutyakajákra... rajta kívül van 2 kutya a háznál és nekik is ugyanûgy meg kell venni az eledelt. Szerintem a Chappi táp még mindig jobb mint a Tescos, Auchanos és a többi legolcsóbb...
Szimplán csak meg szeretném tudni, hogy mi az amivel segíteni tudnám a kutyám, hogy ne legyen mindig felpuffadva. Veszek neki külön ételt, fõzõk neki csak tudjam hogy mi az amit ilyen esetbe szabad adni neki.
De ha egy prémium táp kilóját összeveted a Csepi kilójának árával, akkor egyből rájössz h melyik a drágább.
Pl egy kis dobozos gyümilé (2 dl) 55 Ft. Egy literes meg 150. Na akkor melyik éri meg jobban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!