Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit ajánlotok? Bővebben lent.

Mit ajánlotok? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy 9éves nõstény puli keverék kutyám. Az utobbi idõben észre vettem, hogy egészen kikerekedett a hasa. Elõször azt hittem, hogy vemhes, de aztán észre vettem, hogy eltünt a pocak, aztán újra lett és meginy eltünt... megfigyeltem, hogy mostanában sokat szellent egész nap hallani... ebbõl gondoltam azt, hogy fel van puffadva és ettõl a hasa kemény kikerekedése is. Általában etetés után szokott felpuffadni, ami arra juttatott, hogy az étel a bûnös amit adok neki. Nos konzervet illetve tápot adok neki de mivel öregszik nem bírhatja úgy a pocakja már mint eddig. Az lenne a kérdésem, hogy van- e aki tapasztalta ugyanezt és tud-e valamilyen étrendet ajánlani amitõl helyre áll a kutya emésztése és nem fúvódik fel?

2012. okt. 3. 17:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mit adsz neki enni?
2012. okt. 3. 17:16
 2/11 anonim ***** válasza:
A mi kutyánk szokott kapni kaja maradékot, illetve főtt zöldségeket és rizst is. 9 éves amerikai bulldog és semmi baja. Ha ilyet nem tudsz adni, akkor talán keverj a tápjába gréti mixet. Nem tudom ilyet lehet e még kapni, de puffasztott rizs meg kukorica volt benne. A lényeg, hogy kapjon valami rostosat.
2012. okt. 3. 17:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Chappi tápot szereti és 300-400FT-os ár kategóriában szoktam konzerveket venni neki. Van amikor picike fõtt rizst, répát keverek a konzervhez, de nem sûrûn szoktam.
2012. okt. 3. 17:21
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
Szóval kap szemetet, meg néha rizst és répát. ÉS csodálkozol h tele van gázzal.
2012. okt. 3. 17:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

huhh nagyon rosszul eteted. Haverom is először bedőlt a reklámnak aztán ilyen chappy vackot vett a bullterrierjének hát nem bírtam megmaradni a kutya mellett olyanokat szellentett,meg folyton megette az ürülékjét.

Tudod mennyi hús van ezekbe a vackokba? Szinte semmi. Ez ipari maradványokkal van tele,felhasználhatatlan anyagokkal és azért szereti a kutyád mert teletömik ízfokozóval ami még a székletében is visszaköszön.

Áráról ne is beszéljünk,ennyi pénzért jobb tápot kapsz sokkal.

Amúgy az ár miatt etetsz ilyennel,a reklám miatt,vagy a közértben megkapható kényelem miatt?

Csak mert akkor tudnánk ajánlani neked olyan tápot ami ugyanennyiért jobb minőség sokkal.

2012. okt. 3. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Inkább rendelj valami normális tápot ebben az árkategóriában például webkutya.hu-ról, és házhoz hozzák, ráadásul nem egy tv-ben agyonreklámozott sz.rt kapsz.
2012. okt. 3. 19:55
 7/11 anonim ***** válasza:
rossz minőségű táplálék, csak megrohad a gyomorban. vagy vegyél egy középkategóriás tápot, vagy a házi koszt.
2012. okt. 3. 20:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Eddig nem volt semmi probléma a kutyával. Nem volt felpuffadva. Az utóbbi 3-4 hétben mutatkozott meg ez a probléma, azért is kértem tanácsot, hogy orvosoljam. Lehet számára ez a kaja "szemét" de 9 évig ha elélt a szemét kaján akkor mégse leher akkora szemét. Nincs pénzem Royal, Ekunaba stb hasonló minõségû kutyakajákra... rajta kívül van 2 kutya a háznál és nekik is ugyanûgy meg kell venni az eledelt. Szerintem a Chappi táp még mindig jobb mint a Tescos, Auchanos és a többi legolcsóbb...

Szimplán csak meg szeretném tudni, hogy mi az amivel segíteni tudnám a kutyám, hogy ne legyen mindig felpuffadva. Veszek neki külön ételt, fõzõk neki csak tudjam hogy mi az amit ilyen esetbe szabad adni neki.

2012. okt. 3. 21:10
 9/11 anonim ***** válasza:
tésztát ne, az szintén felfujja, inkább akkor keverj riszt a kajájához.
2012. okt. 4. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:

De ha egy prémium táp kilóját összeveted a Csepi kilójának árával, akkor egyből rájössz h melyik a drágább.

Pl egy kis dobozos gyümilé (2 dl) 55 Ft. Egy literes meg 150. Na akkor melyik éri meg jobban?

2012. okt. 4. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!