Gesopron kérdése:
Törzskönyv, vagy bármilyen igazólólap jogosít egy kutyakiállítás szereplésére?
Figyelt kérdés
Van egy másfél éves fajtiszta Amerikai Staffordshire Terrier-em, örökbefogadtam mert rossz körülmények között volt, nálam van már lassan egy éve, a szüleiről semmit nem tudok sajnos, de szeretném törzskönyveztetni, ez így lehetséges vagy abszolút nem? Kiállításokra szeretném vinni, esetleg, ha jó hozzá más igazolólap is mi lenne az?2012. okt. 3. 16:27
1/6 anonim válasza:
Csak törzskönyvvel lehet, azt viszont nem tudsz neki csináltatni. Van viszont hobbi kategória az MKSZ kiállításokon, oda nevezheted TK nélkül is. Mondjuk szerintem nem sok értelme van.
2/6 anonim válasza:
Mivel semmi nem bizonyítja a fajtatisztaságát, így sajnos a tk. kilőve. De vannak hobbi kiállítások, azoknak olvass utána, hogy ott mik a feltételek.
3/6 A kérdező kommentje:
csak arra gondoltam hátha van valami szervezet, ami mondjuk ránéz a kutyámra és azt mondja, igen ő amstaff ő akkor kaphat valami igazolást mégha nem is tk-t értitek. amúgy ő az én kis haverom:) [link]
2012. okt. 3. 18:28
4/6 anonim válasza:
Nincs ilyen lehetőség, de nem is lenne értelme. Mivel nem tenyészkan, ezért neked épp elég, hogy papír nélkül úgy néz ki mint általában az amstaffok. Így se fogják bernáthegyivel összetéveszteni.
5/6 anonim válasza:
Nem, de ne is akarj annyira menni vele, a füle miatt rögtön kidobnák a ringből, nem túl típusos. Ettől függetlenül szeresd nagyon, biztosan jó kutya.
6/6 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség és ezzel a kutyával nem is lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!