A VIP Puppy táp milyen táp? Összetevőleg?
Megpróbálok keresni összetevő leírást, nem tudom mennyire ismeritek a tápot.
Kimérve tudok venni 360-ért kilóját. Csirkés. Elfogadható árban van úgy gondolom, ennél még a pedigree és társai is jóval drágábbak. És aprószemű ami fontos, mert kistestű kutyának lenne.
nem szólok hozzá többet a témához.. Nem nem tudom milyen a táp azt mondtam hogy 360ftért veszel neki tápot akkor adjál neki inkább maradékot az is jobb. A neten sehol nem találni róla semmit. Szal jó nem lehet. Azt mondtad írsz összetevőt nem írtál. MINDEN TÁP ROSSZ aminek az első összetevője nem hús.. ( a hús nem állati eredetű származékok..) Egyébként azzal van tele a tököm hogy embereknek van kutyájuk és nem költenek rá 2-3000ft.. egy hónapban. Nekem két nagy kutyám van azoknak veszek ilyen kaját. Inkább nem megyek el ide-oda csak hogy nekik jobbat vegyek. Jah igen nekem pont egy 0-val többe kerül a táp. Tudom tudom van akinek nincs rá..
Én azért vettem kutyát mert van rá pénzem hogy megadjak neki mindent ami kelhet neki. Te mért vették kutyát? mert cuki? ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!