Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Etet valaki Markus Mühle...

Etet valaki Markus Mühle kutyatáppal?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek/tapasztalatotok? Az összetevői alapján nem egy nagy eresztés, de árkategóriájában jónak tűnik, még mindig jobb, mint pl a Happy Dog Natur Croq szériája.

Szimpatikus még a mérete is a tápszemeknek, így legalább rágnia kell a kutyáknak. Addig viszont nem veszek, míg nem olvasok róla véleményt.

A dogfoodanalysis.com-on 2 csillagot kapott, de ott kb mindent lefikáznak az Acanán és az Orijenen kívül :S

2012. okt. 3. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Tudom ,hogy egy kicsit későn, de ha más olvassa annak még hasznos lehet. :D

Szerintem a legjobb táp ebben az ár kategóriában. Sokáig nézegettem én is külömböző tápok összetételeit ...stb. De ennél a Markus mühle black angus tápnál maradtam. A még 5 hónapos kutyámat a black angus juniorral etetem és nagyon szépen fejlődik tőle (és nem csak elhízik tőle) Széklete állaga jó, kemény. Bundája szép fényes. Pont annyit adok neki amennyit az útmutatója ír. Késöbb majd biztosab a black angus adultal fogom tovább etetni. Nekem megfelelt teljes mértékben ,merem ajánlani másoknak.

2015. ápr. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!