Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 10 hetes pincserem kb akkora...

10 hetes pincserem kb akkora mint egy 05. Literes Coca Cola Műanyag Üveg fektetve! ő most törpe vagy mini Pincser?

Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 13:53
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
01.36 vagyok. Elfelejtettem írni még, hogy az 6-7 kg már biztos pincser, a törpe pincser 3 kg és 28 cm marmagasság kb.
2010. júl. 2. 01:41
 22/25 anonim válasza:
12:01-es miről beszél. Gondolkozzon, ha 10 hetesen akkora mint egy félliteres üveg, akkor törpe pincser. Nekem van egy pár. Ha nem értesz hozzá, mért mondasz butaságot! A net nem csak arra van , hogy bunkózz másokkal, hanem lehet művelődni is! Törpe pincsered van, azaz mini pincser, ahogy tetszik, ugyanaz!
2010. júl. 2. 01:45
 23/25 anonim ***** válasza:

Légyszi, olvasd végig, mielőtt leharapod a fejemet!

Másodszor is írtam! Nem csak egyszer!

2010. júl. 2. 18:13
 24/25 anonim válasza:

Egyik válasz sem helyes! Öt féle pincser létezik: Dobermann pincser, másnéven Dobermann (kb. 40kg), Német pincser (kb. 10-18 kg), Törpe pincser (kb. 4-6 kg), Majompincs (kb. 4-6 kg), Osztrák pincser (kb. 12-18 kg).

De most a vita ugyebár a törpepincserről szól. Attól még, hogy az idegen neve miniature pinscher, attól még nem létezik még ezen a fajtán belül is még 2 alfaj... Viszont nem kell oltogatni, és leüvölteni a kérdező fejét, hogy nem tudja 100%-osan, mi a helyzet az ő kutyájával, mekkora lesz, mert nekem is van évek óta törpe pincserem és igen az átlag standard súly alatt van az övé, ami azt jelenti, hogy 2 kg-s! Tenyésztőtől vettem, mindig attól vettem, még agilityre is járunk, szóval jól tudom, hogy miről beszélek, ha kutyákról van szó!

A válasz remélem mindenki számára kielégítő volt és nem fognak a nagyokosok itt primitív módon szitkozódni!

2010. dec. 8. 18:04
 25/25 Nixee20 válasza:

Én is úgy hallottam, hogy többféle pincser van , nem csak normál és törpe.

Én most szeretnék venni egy kutyát , ami extra mini német pincsernek van hirdetve.

Ami azt jelenti , hogy 2kg-nál nem lesz több és a marmagassága 20cm-nél nem lesz magasabb. Van ilyen?:)

2011. júl. 26. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!