Lehetséges hogy a kutyák érzik a véget?
Ez baromság, az én kutyám hozzám jön, ha valami baja van. Ha rossz a gyomra, és hányni készül, akkor odajön hozzám, hogy segítsek neki. Ha valami megszúrja a talpát, odajön, leül elém, és felemeli.
Ha épp befullad a légcsőszűkülete miatt, odaáll elém, hogy segítsek neki, mert ha egy kicsit masszírozom a mellkasát, az mindig segít, és ő ezt tudja.
Szerintem csak azok a kutyák bújnak el betegség miatt, akik amúgy nem számíthatnak a gazdira, mert cseszik őket orvoshoz vinni, vagy segíteni, ha valami bajuk van.
Kedves utolsó! Azért ez nem egészen így van. Az én kutyám - benti - az első oltások óta, ha valami baja van bebújik az ágy végébe. Nem hízelgős fajta, ilyen a természete.
De erre azt mondani, hogy azért, mert a gazdi kevésbé törődik az egészségével?! Ezek kutyák és nem emberek, a reakcióikat, viselkedésüket tanulmányozd komolyabban:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!