Van egy 17 hetes Csivavánk és nem áll a fel füle mikor fog neki felálni vagy már nem fog?
Ha tenyésztőtől vettétek és van törzskönyve akkor még van rá egy pici esély, hogy felálljon neki.
De ha nincs törzskönyve akkor erőteljesen gyanítom, hogy egy fajtajellegű keveréket vettetek :)
Korábban állt a füle? Mert akkor, ahogy írták, a fogváltás miatt konyulhatott le, és akkor vissza fog állni.
De ha még soha nem állt, akkor annyit tudtok tenni, hogy ragasztjátok néhány hétig. Bár ezt 1-2 hónapos korban szokták megcsinálni, akkor tuti, hogy stabilan föláll, de nem reménytelen, az én kutyámnak is kb. 4-5 hónapos korában lett felragasztva (yorkshire) és azóta is szépen áll.
Szia!
Az én kutyám félig volt kajlafülű. A tenyésztőtől érdeklődtem, hogy mi a teendő? Egyrészt porcerősítő tablettát szedett pár hónapig, másrészt "megtámogattuk" a fülét. Belülről ragtapasszal rögzítve egy megfelelő méretű gyufaszálat hordott 2-3 hónapig, a végére gyönyörűen felállt a füle. Nem piszkálta + így leszedni is könnyebb, mivel nem ragadt a szőrébe, mintha körbetekertük volna a fülét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!