Milyen vadászkutya a kutyám? Nem képes megfogni semmit.
szia!
Valószínűleg csak az egészen pici zsákmányt képes elfogni. Van ilyen. Azért szeresd :))a vizsládat!
az utolsó jól mondja,de szerintem az alap természet is közre játszik.
nekem tacsim van,hááát mit mondjak :D
olyan rossz vadász hogy valami hihetetlen :D
nem érdekli az egész,ha szagot fog akkor 1-2 percig fülel és meredten bámulja,de ott is hagyja.
néha a patkánylyukat "megkapirgálja",de semmi több
egyszerűen nem hozza lázba...pedig az előző tacsim olyan volt nekem is,hogy mindenre ráment ami mozgott :)
régebben a verebeket állandóan üldözte.most nyáron megdöbbentett.lefeküdt az vizes tálja mellé,jött a veréb és elkezdett a tálból inni.a kutya meg se mozdult,csak fekve nézte ,pedig a csuri ott volt előtte vagy 20 centire... :D
én mindig jót röhögök ezen a vadászösztönön,hogy ennek mennyire nincs :D
Nem minden kutyában van erős vadászösztön (még ha olyan fajta is), és ezt egyébként is gyakorolni szokták a vadászkutyákkal.
Kicsit off téma, de régen a pásztorkutyákat, ha nem voltak jó terelők, akkor a juhász megölte, és újat hozott a helyére. Félre ne értsd, ezt csak azért írtam, hogy lásd, nem minden egyed alkalmas arra a munkára, amire eredetileg tenyésztették. Vagy legalábbis tanítani, és trenírozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!