Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyen tényleg létezik? Kaukázu...

Ilyen tényleg létezik? Kaukázusi szukám vemhes lett a nővérem shitzu-jától.

Figyelt kérdés
2 éves kaukázusim tüzelt, növérem épp átjött a 3 éves shitzujával. Kint hagytuk őket jétszani a kertben, mondván egy 6 kilós kutya csaknem csinálja fel a kaumat. Mire kimentünk össze voltak ragadva. 1 hónap telt el azóta és a kaum emlői nagyok már és a hasa is. Most komolyan ilyen tényleg van? Na mindegy. A kölykök kb mekkorák lesznek és hogy fognak kinézni? Kb hányra számítsunk?
2009. aug. 3. 18:47
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy tüzel nyugi, ez a kérdésből is kiderül teeee okoska. Amúgy írhatsz bármint, engem nem rettentessz el az igazi lelkiismertetes tenyésztőktől. Látok elég szaporítótól származó beteg kutyát körülöttem. Az enyémnek sem semmi baja, tesóm shi-tzuja is jó kennelből van, ő is makk egészséges. Na pá.
2009. aug. 4. 12:49
 22/31 A kérdező kommentje:
A kiállításos duma meg hogy jött ide? Most komolyan. Abszolút nem értem.
2009. aug. 4. 12:51
 23/31 anonim ***** válasza:
48%
én nem azt mondtam,hogy szar kennelből van vagy ne tenyésztötől vegyél te nagyon hülye.tudtad,hogy tüzel...na most nem mondok csúnyát mert sokan vannak!akkor talán direkt engedted őket össze?ha tudtad,hogy tüzel?eszméletlenül jó pályakezdő vagy.Nővéredé viszont szobakutya!Mi a fenéért nem ivartalanitattátok ki?A macskáknál ugy van,hogy ivartalanitási kötelezettség van!Az állatorvos kiállit egy papirt és utánna küldi a tenyésztő a törzskönyvet.Kutyáknál miért nem működik ez igy?nem bántani akarlak.
2009. aug. 4. 12:54
 24/31 A kérdező kommentje:
Olvasd már el a kérdést még egyszer!!!! Benne van: "Kint hagytuk őket játszani a kertben, mondván egy 6 kilós kutya csaknem csinálja fel a kaumat"
2009. aug. 4. 12:56
 25/31 anonim ***** válasza:
39%
csak azt akartam mondani hogy szar ha nekiesel egy tapasztaltabb kutyásnak.15évet foglalkoztam kutyákkal,most macskákkal foglalkozok!Vannak jó tenyésztők de vannak akik átbasznak!a kiállitáson se mindegy ki nyer!erre irtam amit irtam,hogy pofára mehet.Attól,hogy jó tenyésztőtől veszel még nem biztos,hogy tovább tudod vinni a stafétát vele.látszik,hogy tapasztalatlan vagy.persze,hogy bepározza akármekkora is a testük!náluk ez ösztön nem testarányra megy.
2009. aug. 4. 13:00
 26/31 A kérdező kommentje:
Ok, kösz a kommentjeidet, de többre nem reagálok, sőt ha látom hogy 79% akkor el sem olvasom. Szép napot!
2009. aug. 4. 13:03
 27/31 anonim ***** válasza:
39%
egyébként én szivesen beszélgetnék veled priviben,mert pont olyan vagy mint én voltam amikor elkezdtem kutyázni :)mintha csak magam látnám.kaphatnék a kutyádról képet?irnál nekem emailt?
2009. aug. 4. 13:06
 28/31 anonim ***** válasza:
Most akkor ivartalaníttatod a kutyát? Mikor fedezte be? Pár napja? Akkor még nem késő a műtét. Mennyi idős a kaud?
2009. aug. 4. 13:21
 29/31 A kérdező kommentje:
1 hónapja fedezte be és 2 és fél éves a kutyám. De ezeket írtam:) Igen ivartalaníttatom, péntekre van időpont.
2009. aug. 4. 13:22
 30/31 anonim ***** válasza:
Ezek után meg kell kérdezzem: ugye tudod, hogy ivartalanítás után már se keverék, se fajtatiszta kölyke nem lehet?
2009. aug. 4. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!