A kutyám képes lenne megharapni?
Azért morog, mert azt gondolja, hogy a csont az övé. És megteheti hogy megmorog. Nem te vagy a falkavezér. És igen, képes lenne megharapni, főleg ha nem szidtad le az első morgás után. Ha nem változtatsz, ez csak romlani fog, és egyszer csak majd meg akar hágni, rád morog ha valami számára nem tetsző dfolgot csinálsz, és oda is kap majd ha a kajához nyúlsz. Ha van lehetőséged, sürgősen kezdj el kutyasuliba járni, és vezesd be ezeket a szabályokat:
Illetve tudok ajánlani pár könyvet is:
Korom Gábor-Neked ugatok
Jan Fennel összes műve
Igen, képes lenne megharapni, ezt biztosra veheted.
Leírnád, hogy miben merül ki a nagyon jó kapcsolatotok, ha a kutyád az ételét is félti tőled?
El kell, hogy keserítselek, a kutyád bőven fölötted áll a rangsorban.
Nagyon klassz, hogy megvédett Téged más kutyáktól, de nyilván nem azért, mert őrző-védő tanfolyamot végeztél vele. Egy normális rangsorban a kutyának nem az a dolga, hogy védje a gazdáját, hanem a gazdának kell a kutyáját megvédenie. Bizony volt már olyan, hogy az én kutyámra is akartak támadni, azonnal hátraparancsoltam, és arrébb rúgtam a támadó kutyát.
De ha Te hagyod, hogy a kutyád így reagáljon, hogy ő véd Téged, akkor azon se csodálkozz, ha megmorog a kaja miatt. Hiszen jelen állás szerint neked semmi beleszólásod abba, hogy ő mikor mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!