Ez így nagyon árt a cicámnak? (Bővebben lent)
Szerintem semmi baja nem lesz. Máshol a macskák azt sem tudják mi az a macskatáp :/ Jó dolga van nálatok a cicának :)
Egyébként szerintem ez a "jaj de szar a friskies meg whiskas stb." szindróma kicsit fel lett fújva. Most komolyan,anno a déd meg ük meg mittudomén milyen szüleink Royal Canint adtak a házörzőnek enni? Ugyan már :)
Persze,akinek van pénze a jobb minőségű tápra az vegye meg. De akkor is hülyeség,hogy kinyiffan a macskád,ha esetleg "átlag" kaját kap...
Felejtsd el a whsikast igaz nem volt róla szó de biztos gondolkodtál már rajta!
1 megszokja hogy azt kap
2 majd hozzászokik és nem lesz hajlandó megenni mást csak azt!
3 Túlságosan elkényeztetné tőle magát aztán elszabadul a pokol :)
Köszönöm szépen a válaszokat !:)
Hát úgy vagyunk vele hogy ő családtag és eddig is azt hittük hogy jót adunk neki de mivel úgy tűnik hogy ennél jóval jobb minőségű tápok is vannak akkor váltunk!:)
Nekem ugyan kutyám van, de válaszolok, ha már idekerült a kérdés :)
Cicának nem lesz baja a kutyatáptól, fordítva lehet gond (kutyának a cica kajától), de az is csak hosszú távon.
Szerintem meg pont a kutyának nem lesz baja a macskatáptól, ellenben a macskának nem tesz jót, ha csak kutyakaját eszik. Nem véletlenül drágább a macska táp. A kutyakajában nincs taurin, márpedig a macseknak erre szüksége van:
Amúgy meg nem értem az alap problémát! Eleve nem fordulhat elő, hogya macska a kutyának való tápot egye, hiszen a kutya mindig csak annyit kap, amennyit akkor épp néhány perc alatt felfal. Tehát olyan nincs, hogy a kutyatáp csak úgy ott van órákon keresztül és a macska megdézsmálja. Inkább fordítva lehet, mert a macskának szokták kiönteni az egész napi adagot és akkor eszik, amikor kedve tartja. Ilyenkor fordulhat elő, hogy a kutya felfalja a macskatápot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!