Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Parvó vírus! Ha elkapja a...

Parvó vírus! Ha elkapja a kutya akkor mit lehet tenni ellene? Még csak kialakulóban van, kezdetleges.

Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 14:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nyugi nem vagy vele egyedül. Nekem arra az egy kutyára került több mint 20ezer forintba a 2napos infúzió és 1-2 injekció. Igaz hétvégén volt.
2014. máj. 2. 18:34
 22/26 anonim válasza:
De mégis, hogy kapta el a kutyátok? Mert ahogy kiveszem az írásokból, mindenkinek kertes házban volt a kutyája! Vittétek sétálni? És oltásuk volt? Ezt is légyszi írjátok meg, mert most már aggódok, hogy mi van akkor, ha be vannak oltva mindig időben, rendesen a kutyáim és mégis elkapják...
2014. máj. 17. 01:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Nem tudom már hogy hogyan lehetett, de oltasd be mert annál biztosabb megoldás szerintem nincsen!
2014. máj. 17. 10:23
 24/26 anonim válasza:
Enyéim be vannak oltva! Rendszeresen, mindig. Ezért kérdeztem, hogy ennek ellenére is elkaphatják?
2014. máj. 17. 21:38
 25/26 Kérdezi válasza:
nem tudom mnnyire aktuális már de az én kiskutyám 13hetes, kapott védőoltást és megkapta! 3napig szenvedett itthon mert nem tudtuk mi baja és a.falusi állatorvos azt mondta rendbe jön 2nap múlva, mikor olvastuk a parvovírust, azonnal tudtuk, hogy neki az van, elvittük orvoshoz ugyeletire, 2 infúziót kapott reggel 8tol 15óráig, egy csomo injekcióval együtt, az a nap 24000ft volt, másnap is 2infuzió reggel 9tol 18óráig, megint 24000ft , harmadnap megint minden így infúzió reggeltől estig, megint 24000ft, kapott ellenne vakcinát is, egy csomo gyógyszert, 5félét szedett most már csak 3at, normaflort is hasmenésre is, és infúziós kezeléses gyógyszereket, sajnos a kutyusom 2napos betwgedése után idekerült egy fajtiszta biguel kutyus, nekem (cane coraom) van, es ő ma kapta meg a két kutyus játszott életerős de félünk, hogy a most mi lesz az biztos, hogy orvoshoz visszük, nagyon sokba fog kerülni de az én kutyusomnál segített, már 1hete kezeljük és életvidám, sajnálom a kutyusod, de az, hogy a kutyusok be vannak-e oltva sajnos nem nagyon számít megkaphatják..
2016. dec. 30. 15:48
 26/26 anonim válasza:
Én már nemis reménykedek. Tíz kis kutyánk született ebből már négy meghalt. Most megint úgy néz ki három beteg. Mit tegyek velük? Meg őt hetesek a doki azt mondta h nem tud infúziót adni annyira pici a venajuk. Bőr alá adjuk az inyekcios tűvel de félek nem elég ez így. Vagy nem tudom... Ojan gyakran nem hánynak és a hasuk se megy. Ma meg nem láttam viszont rossz bőrbe vannak.
2018. júl. 30. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!