Bullmasztiff gyerekbarát? (LENT)!
Van itt egy bullmacis gazdi aki lakásban tartja az övét.:) És remekül megvan a kutya ha jól tudom :D
Szerintem remek választás persze megfelelő nevelés mellett.:)
Itt vagyok :)
Én vagyok a panelos bullmacis gazdi.
Imádná, ha bent lehetne veletek, iszonyatosan ragaszkodik a családjához :)
Nyálasnak nyálas, de nem bent a lakásban, leginkább kint, ha melegebb van és sétálunk ugyebár.. Nyálasban csak addig nyáladzik, amíg előtte eszik az ember, ilyenkor megindul a nyálelválasztása neki is :) De ezt ki lehet küszöbölni.
Gyerek mellé is ideális, tényleg nagyon szeretik őket (nálunk is szempont volt, mivel pár év múlva mi is tervezünk babát), az én kutyusom egyenesen rajong a gyerekekért :)
Persze még egy jó darabig csak felügyelet mellett engedném őket össze a helyetekben, ha felnő a kutyus, de ennek egyetlen egy oka van, hogy akaratlanul is fel tudja dönteni, ha úgy fordul éppen :)
Szóval hajrá, nem lesz gond, a lényeg, hogy jó helyről vegyétek :)
Köszönöm szépen a válaszokat,most el kell gondolkodjak :)
Kettő közül vacilálok, a Bullmasztiff és a Leonbergi között. Napi kétszer háromszor minimum sétáltatnánk. És persze csak kölyökként vennénk. Honnan érdemes venni, keneles tenyésztőktől vagy magán háztarstásból? Mert látrtam pl:bullmasztiffot az expresszen és szinte az összes 40-50ezer ft és meglepődtem hogy ilyen olcsó. Gondolom tenyésztőnél kétszer háromsszor ennyi :D
Tenyésztőtől vegyetek kutyust! Nagyon fontosak az egészségügyi szűrések, amiket csak a tenyésztők csináltatnak meg. Fontos, hogy diszpláziára szűrtek legyenek a szülők!
Ha kérdésed van a bullmacikról vagy bullmaci kennelekről, írj privit nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!