Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rasszista kutya tuti nem létezik?

Rasszista kutya tuti nem létezik?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom ott van egy 5-6 éves vizsla aki lebontja a betonkerítést ha cigány megy el a kapu előtt. Meg ha be akarnak jönni akkor be kell zárni. Ha mások jönnek akkor nyugodt.
2012. szept. 28. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

1: minden rassznak más "szaga van", más a kipárolgásuk. Sok kutya nem találkozik a másik szagával kiskorában, így nem tudja kezelni felnőttként.

2: a legtöbb cigány fél a kutyától, és ezt a kutya is érzi.

2012. szept. 28. 13:24
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Én csak azt látom,hogy a neveletlen kisebbségi,ha nem vagyunk az udvaron direkt hergeli a kutyákat.A fehér nem csinálja,a gyerekek sem.A kutyák már úgy tombolnak rájuk mint a póstásra.
2012. szept. 28. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

nekünk kistestű kutyáink vannak,de ők is a legbarátságosabb ,jól nevelt kutyák,de ha c.igány megy el mellettünk vagy látják őket akkor nagyon elkezdnek ugatni..

de amúgy szerintem azért sem szívlelik a kutyák azt a népet mert sugározzák a rosszat,félelmet amit a kutya megérezz több méterről is!! meg én azt vettem észre ,hogy a legtöbb c. belebámul a kutya szemébe ezzel is a kutyák felé negatívat sugároznak...de a szaguk is szerepet játszhat..

2012. szept. 28. 15:14
 14/16 Yukióóóó ***** válasza:
biztos , hogy szag és félelem függő ezt rögtön meg érzik a kutyák a mienk amerikai -akita a sarokba szorította a cigót de nem bántotta csak ugatta , mint az őrült , a malamutunk aki egy bárányka volt ugatni is egy évben egyszer ugatott ő rá ugrott amikor a tűzifát hozták be a nagy kapunkon 65kg-os kutya fellökte az embert és rá feküdt , volt nagy riadalom - röhögés a mi részünkről neki nem annyira tetszett majdnem be pisilt :-)
2012. szept. 28. 16:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Rassz....
2012. szept. 30. 00:48
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
az én boxereim is rasszisták, de nem is bánom én se szeretem öket, miota megölték a férjem nagyiáf öt tyukért.
2013. febr. 11. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!