Nem felháborító?
Figyelt kérdés
[link] Most komolyan? Négy hónapos, egy oltással, miniméretű, ami nem is létezik, és képes 30.000Ft-ot elkérni érte!!! Nem is tudom, hogy mit mondjak egy ilyen "emberre"!!!2012. szept. 27. 19:25
1/4 Bozsikrisz válasza:
De, felháborító. És még legalább 10.000 ugyanilyen (és ennél sokkal rosszabb) hirdetés is van. Erre nem lehet mit mondani, eljutottunk oda, hogy az emberek már ebből (is) próbálnak megélni.
2/4 anonim válasza:
De az, én kb fél órája néztem expresszen csivava hirdetést, időről időre megnézegetem szinte az összes fajtát, ami fent van, hogy miért nem tudom, mert csak gyomorideget kap tőle az ember (tisztelet a kivételnek). Csak 2 hirdetést nyitottam meg, az egyik 40. 000 ft-ot kér egy olyan kutyáért, amin látszik, hogy bejátszott más is és ajánlja tenyésztésre, a máik 75. 000 ft-ot kér a kölyökért, extra mini, ami ugye nincs is, és ő is ajánlja tovább tenyésztésre. Most komolyan, tényleg vesznek emberek ennyire tájékozatlanul kutyát? Hogy lehet olyan kölyköket tenyésztésre ajánlani, aminek még csak törzskönyve sincs? Miért kell embereket szaporításra buzdítani? Érthetetlen és felháborító számomra.
3/4 anonim válasza:
Én néhány napja mopsz csivava keveréket láttam 35000 Ft-ért.
4/4 anonim válasza:
Tudják, ha egy 12-15 éves kislány meglátja, addig hisztizik érte, amíg meg nem kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!