Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

Tavasszal szeretnénk egy kutyát de egyszerűen nem tudok dönteni. leszűkítettem a kört 3 fajtára.

Szibériai Husky

Amerikai Akita

Berni pásztorkutya

véleményeteket szeretném kérni, pozitív-negatív tapasztalatokat.

2012. szept. 26. 18:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Huskytól megőrül a környék, mert nem tud ugatni, rémes hangokat ad ki. Sétán nagyon húz, önfejű, kemény gazda kell neki.
2012. szept. 26. 21:41
 12/15 anonim ***** válasza:
Berni Pásztorkutya
2012. szept. 26. 21:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha bernáthegyit szerettél volna, de mégse mellette döntöttél akkor a berni pásztor kutyát ajánlom.Úgy a bernáthegyi, mint a berni pásztor kutya szereti ha a közeledben lehet anélkül, hogy lábatlankodna. Nem szeretik a magányt, az elzártságot. Nekem bernáthegyim van de a házam nem uszik a nyálban, néha a padló nyálas lesz de nem annyira vészes mind egyesek ahogy lefestik (az is csak akkor ha azelőtt kifárasztotta magát vagy többet ült kint a melegben), pedig a nap nagyrészét bent tölti, függetlenül attól, hogy akkor megy ki amikor akar. A huskyt és az akitát nem ajánlom egyáltalán, teljesen más természetű kutyák és kemény kezet igényelnek, csak a kinézetűk ugye nagyon vonzó. A bernáthegyi és a berni pásztor családi kutyák de a másik kettő kemény munkakutya és lefárasztásuk rengeteg energiát igényel.
2012. szept. 27. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is fogadj örökbe.Borzasztóan hálásak a "megmentett" kutyulik.Arról nem szólva,hogy te is boldog lehetsz,hogy megmentettél egy életet.De ,ha mégsem így gondolod szerintem a berni a legcukibb.
2012. szept. 27. 12:39
 15/15 anonim válasza:
És ha már fogadtál örökbe? Szegényeket elaltatják ott szenvednek a menhelyen ,és ott is vannak fajtiszta kutyák :(( inkább megvásárolsz egy olyan kutyát akit bárki elvihetne, és megveszed 100 ezrekért? -.-"
2012. szept. 30. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!