Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Havanese kan domináns?

Havanese kan domináns?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy a havaneseekből a kanok nagyon dominánsak? Kicsit félek a fiú kutyáktól ilyen téren, és kutya vásárlás előtt állok.

Tudom h ez relatív, de pl az uszkárról olvastam, hogy a kanok is ugyanolyan kedvesek, békések, mint a szukák.

Előre is köszi a válaszokat.

2012. szept. 25. 12:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Na mondjuk az biztos h tanítani én is nagyon tudom őket. Múltkor anyámék kutyáját meg egyik ismerős kutyáját megtanítottam a pacsira egy délután. Másik ismerős bébi kutyáját meg ülni...mjuk nem hiszem h az tartós lesz. De leszidni....hát azt nem tudok. Mert pl. a bébi kutya akit ülni tanítottam "megtámadott" és nem tudtam vele semmit tenni. Hiába mondtam h nem, hiába tettem arrébb, semmit nem ért. Úh kizártam a szobából.
2012. szept. 25. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, ezt kell megtanulnod akkor, hogy hogyan vetesd komolyan magad a kutyával. És ehhez egyáltalán nem kell megszólalni, ha nem hiszed, nézz Cesar Millant, ő egy árva szót sem szokott szólni a kutyákhoz, mégis - kis túlzással - úgy ugrálnak, ahogy ő fütyül. Határozottabban kell hozzájuk nyúlni, abból úgyis jobban értenek, mint a szavakból, mert a kutyák ugye egymás között is sokkal inkább testbeszéddel kommunikálnak, mint hangokkal, az inkább csak olyan kiegészítés.
2012. szept. 25. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!