A tenyésztők azért már tudhatnák mi a külömbség a fajtiszta és a fajtatiszta között nem?
Tenyésztő nek hirdet szuperinfóba, internetes apróhirdetésbe. Azért mert odairja hogy "fajtiszta" és "tenyésztőtől" az nem jelenti azt, hogy ezek tényleg törzskönyves kutyák.
A tenyésztőknek honlapjuk van, előre le vannak foglalva a kölykeik, nem szorulnak arra rá, hogy apróhirdetésben hirdessenek. Ezek sima szaporítók.
Hidd el tudom nem szorolapokon hirdetnek.
Hanem van keneljük,szűrűvizsgálatouk,Meoe tagok (vagy h kell elírni :),becsületesek,elkérik a pénzt a kutyáért,nem kérdezik kell-e törzkönyv hanem adják,minőségi táppal etetnek és még sorolhatnám...
de én beszéltem tenyésztőkkel és őkse tudták,hogy ez így van.Oké jobban hangzik,de mikor megkérdezem mi a külömbség akkor a válsz:blablabla vagy nemtudom vagy magyarázkodik...
Értem.Biztos.
Hát mi már nem tanuljuk.
De a kérdésemre a válasz??ŐŐŐ??Valaki ??
Am mindnekinek írtam egy plusz jelet (az utlosónak is)
Hahó a kérdés.
Nem azt kértem,hogy piszkáljál szóval lécci ne kritizálj egyébként meg siettem és elgépeltem borzasztó mintha te még nem hibáztál volna életedben.Jajj te nem bocs.
"siettem és elgépeltem"
Hova ez a nagy rohanás? Ennyire sürgősen kell a válasz, hogy nem érsz rá végigolvasni amit leírsz?
Alapvető, hogy helyesen írunk, még ha rohanunk is. Erre illik odafigyelni, különösen ha mások fogalmazási pontatlanságait készülsz fikázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!