Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szuka vagy kan kutyám legyen?

Szuka vagy kan kutyám legyen?

Figyelt kérdés
nincsen tapasztalatom,hogy keverékbe melyik milyen .

2012. szept. 22. 10:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
fiú kutyám volt, élete végéig imádott ásni, gyakran azt akarta, hogy mi is ássunk vele együtt(: (12,5 évet élt)
2012. nov. 20. 02:19
 12/26 A kérdező kommentje:
köszönöm zöld kezek mentek
2012. nov. 20. 19:05
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan olyan fajtából volt ár szuka is, és most van kan. Max annyi negatívumot tudok mondani a kanok ellen, hogy lepisilik a lábukat. Na de a szukák meg tüzeléskor csöpögtetnek.

Kérdés, neked mi az undibb...

2013. júl. 28. 14:28
 14/26 anonim ***** válasza:

Annyira egyedfüggő, van ivartalanított szukám, imád ásni, és nem engedelmesebb, mint a kan. Tacskó.

A kan pedig nem pisili le a lábát, sőt ha időben ivartalanítva van, akkor nem is fog jelölgetni az okosok szerint, mi ezzel már elkéstünk, szóval nincs saját tapasztalatom. Engedelmes, szófogadó, nyugodt. Staff beütésű, menhelyről.

Inkább fajtától függ, mint nemtől, de keverékeknél még ez sem állapítható meg biztosan, válassz olyat, amelyik tetszik és hozzád illik.

2013. júl. 28. 15:20
 15/26 Linduli ***** válasza:
Szerimtem a szukák jobbak.A szuka kutyám épp tűzelt és a szomszédunk kan kutyája annyira bezsongott,hogy lyukat ásott a kérítés alatt és mindíg áttjárt hozzánk.Betemettem a lyukat és tettem oda egy nagy fém lapot és már nem tud ásni.De most meg állandóan ugat és kaparja a kerítést.Nem lehet jól tőle aludni.Az egész utca panaszkodott.Úgyhogy én inkább a szukát választanám.
2013. júl. 28. 22:38
 16/26 anonim ***** válasza:

Ha eltekintünk az egyedi sajátosságoktól, akkor általában elmondható hogy a szukák szelídebbek, bújósabbak, nem annyira akaratosak, makacsok mint a kanok.

Jobban szeretnek jóban lenni a gazdival.

Persze simán előfordulhat az ellentettje is, de ez az átlag.

Férfihez passzol mind2 nemű, míg nőknek jobban javaslom a szuka kutyát, mert azokkal jobban lehet bírni.

Nem degradálni akarom a nőket, de úgy vettem észre hogy a nagy átlag még elbánik egy szukával, de egy kannal már nem igazán.

Persze sok hozzá nemértő férfin is gyakran kifoghat 1-1 dominánsabb kan vagy szuka, így sok múlik azon nemtől független hogy mennyire határozott és következetes valaki.

De szerintem nőhöz szuka kutya illik, de ez csak egyéni vélemény.

2013. júl. 29. 02:23
 17/26 anonim ***** válasza:
Én szuka kutya párti vagyok . Én nem szeretem azt a kan kutyákba,hogy viszem sétálni,és szinte minden bokornál megakar állni pisilni,illetve mindent bejelölget :D Illetve szerintem is kedvesebbek,ragaszkodóbbak a szuka kutyák,de tényleg egyedfüggő inkább !
2013. szept. 8. 20:42
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyedfüggő.:) De én is szuka páti vagyok.
2013. szept. 8. 20:44
 19/26 anonim ***** válasza:
szuka! Most fáradt vagyok kifejteni, de holnap leírom! :D
2013. szept. 8. 23:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Mi szukát szerettünk volna a kan kutyánk után, végülis a kiválasztott fajtából és színváltozatból nem volt elérhető szuka kutya, csak kan. Bevállaltuk, én nem bántam meg. Édes, bújós, nem makacs. Szerintem ez nem függ a nemtől, hanem az egyedtől.
2013. szept. 8. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!