Veresegyházi Kutyaiskola vagy Rákoscsabai Tüköriskola jobb?
Bár elég sokat nyom a latba a távolság az itteni javára, (Veresegyházon lakok) egy ismerősöm oda akar csábítani (ő oda jár), így most inkább szakmai szempontokra és az oktatókra vagyok kíváncsi. Tényleg annyira jó a tükör módszer mint amekkora a felhajtás körülötte?
Még ovis korú a kölyök, úgyhogy arra is kíváncsi lennék, nem csak a tanfolyamokra.
Milyen kutyus? Mi is veresiek vagyunk, két spániellel sétálunk. Ismerhetjük egymást?
Mi hordtuk őket a veresi suliba még 6 éve, hát nem egy szizörmilán, de nagyon jó hangulatú alkalmak voltak és eléggé ráncba szedték az ebeket :))
Köszönöm mindhármótoknak!
A körítés nem zavar, ha tényleg olyan jó a módszerük.
Boxer, de még nem sétálunk vele, mert nem kapta még meg minden oltását. Mindenesetre nyitva tartom majd a szemem a spánikra, hátha összefutunk :)
Végülis igazatok van, én is arra gondoltam hogy elmegyek a kutyi nélkül ide is, oda is és majd meglátom melyik lesz.
Kérdező!
Mi történt azóta veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!