Webkutya vagy Zoofast?
Én pont ma rendeltem TOTW-t a zoofastról. Ott tényleg jó áron van, és mivel elértem az értékhatárt, így ingyen szállítják, szóval ... webkutyáról még nem rendeltem.
De hogy érted, hogy melyik a jobb? Kit érdekel melyik a jobb, a lényeg, hogy melyik az olcsóbb :D
Egyértelműen ZOOFAST!!! Én a Webkutyáról régen rendeltem, ma már nem. TOTW sokkal olcsóbb, de szerintem minden olcsóbb a zoofast-on.
A kiszállítással sehol sem volt probléma.
zoofast olcsóbb, egyértelmű, hogy totw-ot onnan... csak annyi tanács, hogy előbb rendeld, mint amit gondolnál, meg amit írnak. amikor rendeltem, mindig vagy épp az nem volt, vagy később jött. így inkább megrendelem akkor, amikor még bőven van a másik zsákban, hogy tudjam keverni. amúgy rendesek,csak kicsit későn szólnak, szerintem. (de velem korrektek voltak, én a legnagyobb kiszerelést rendeltem, ami nem volt - kaptam helyette két közepest, ami amúgy drágább lett volna, a nagy árán.)
de ha a webkutyán is ennyi lenne, onnan hoznám, profik, korrektek, szoktam tőlük ezt-azt rendelni. az áraik sem rosszak.
Ha árban ugyanaz lenne akkor webkutya-mert magyar cég.
Viszont ugye az árak... hát emiatt zoofast. Épp most rendeltem onnan kaját, sampont, bolhairtót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!