Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Más kutyája is megeszi?

Más kutyája is megeszi?

Figyelt kérdés
A kutyáim imádják a gyümölcsöket, és bizonyos zöldségeket is. Eszik a dinnyét, szilvát, szőlőt, és a paradicsomot is. Ez nem jellemző a kutyákra ugye? Nyugodtan ehetik, nem okoz problémát?

2012. szept. 20. 15:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
51%
De, jellemző. Az enyémek is megeszik. A szőlőt különösen szeretik, pedig az némelyik kutyára halálosan mérgező. Ha a tied eszi és még nem lett baja, akkor mázlid van, nem érzékeny rá.
2012. szept. 20. 15:41
 2/15 anonim válasza:

Enyém kedvence a nyers uborka és héja, a barack, eper, körte, alma volt. Főtt kukoricát szebben megette, mint én.

Banánt viszont kiköpte.

2012. szept. 20. 15:46
 3/15 anonim ***** válasza:
61%
A szőlőt azért ne vidd túlzásba, még ha kis mennyiségtől nem is lett baja, nagyobb mennyiségben halálos mérgezéshez vezet. Egyébként az én kutyáim is szeretik a zöldséget, gyümölcsöt.
2012. szept. 20. 15:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Az én kutyám imádja a nyers sárgarépát :) Volt egy palotapincsim ő meg nyers krumplit szerette. Ha nem adtunk neki, akkor képes volt a krumplihéjat kilopni a szemetesből.
2012. szept. 20. 15:55
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a kutyák is szeretik a zöldséget, gyümölcsöt. Ahogy észrevettem, minden kutya mást szeret. Az enyém szereti a paprikát, paradicsomot, kukoricát, mangót, almát.
2012. szept. 20. 15:56
 6/15 anonim ***** válasza:

Igen, jellemző.

A mi uszkárunk is nagyon szerette a paradicsomot, paprikát, almát, a répának csak a finom, édes belsejét, nem is lehetett volna kihagyni étkezésekkor, kinézte a kaját a szánkból. :D

2012. szept. 20. 16:05
 7/15 A kérdező kommentje:
Most jól megijesztettetek ezzel a szőlős dologgal. Pláne, hogy az előbb felfedeztem fel pár szemet az udvaron, ami valamelyik kutyusomból jött ki. Nem olyan keveset ettek az előbb. Megvallom, nem tudtam erről. Ezután körültekintőbb leszek...sokkal!!
2012. szept. 20. 16:14
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
pardicsom meg szívritmus zavart okozhat...
2012. szept. 20. 16:31
 9/15 anonim ***** válasza:
37%
A paprika meg agyérgörcsöt.
2012. szept. 20. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Az én kutyám a répáért bolondul, egyéb zöldségeket is szereti, kivéve az uborkát. Gyümölcsök közül egyedül a citrusokat nem szereti.
2012. szept. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!