Kölyökkutyám parvovírusos és még csak 3 hónapos! Milyen jó minőségű tápot vagy konzervet tudnátok ajánlani?
Ő is kapott ebből a szérumból, tényleg jó! Ti kaptatok?
Az ő dokijuk azt mondta, hogy nagyon jól reagált a kutyus minden kezelésre, a nagy baj az volt, hogy galandférges is volt a kutya. Ha "csak" parvós lett volna, vagy "csak" galandférges, akkor majdnem biztos, hogy megmaradt volna azok alapján ahogy reagált a kezelésre.
A szérum tényleg jó!! Nekem az mentette meg a kiskutyámat, pedig ő is férges is volt meg parvós is.:( Pedig oltása is megvolt, igaz még csak az első, és féreghajtást is kapott rendszeresen, le is voltam döbbenve, mikor kiderültek a dolgok.
Fontos még az infúzió is, a folyadék pótlás miatt.
Előttem valaki irta a csirkehúst meg a rizst, nekünk is ezt ajánlotta az orvosunk, meg levest.
De a szérumot tényleg csak ajánlani tudom, nekünk az segitett igazán, ha nem adják be, szerintem nem éli túl.
Szorìtok nagyon, ìrj majd hogy van!
Merre laktok amùgy?
Most találtam rá a kérdésedre. Van egy ún. "űrhajóskaja", a Calo-Pet, amiben minden fontos ásványi anyag, kalória stb. megvan. Beteg kutyusoknak adják, ha nem akarnak enni, mert kb. egy kiskanálnyi kell belőle. Állatpatikában lehet venni, nem annyira vészes, kb. 2000 ft. Kérdezd meg a dokit, hogy jó ötletnek tartja-e. Belinkeltem a leírását:
Jobbulást kívánok Nektek! Nagyon régen a szüleim kutyája is parvós volt (20éve talán), kitartó orvosi kezeléssel meggyógyult, úgyhogy nektek is van remény!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!