Egy kistestű (5 kg körüli) kutyának tényleg elég egy marék táp naponta?
Figyelt kérdés
Egyik szomszédomnak van westie-je, olyan vékony, hogy ha megsimogatom, érzem a csontjait. Kérdeztem, mivel eteti, és mondta, hogy este szokott neki adni egy marék száraz kutyatápot, és annyi elég neki. Szegény kiskutya mindig korgó gyomorral jön oda a kerítéshez... Volt már, hogy adtam neki egy virslit, erre a szomszéd rámkiabált, hogy ne csináljam, mert beokádik a kutya. Szoktam hallani a kiabálást is, hogy "Dorisz ne kukázz", de hát mit csodálkozik rajta, hogy kukázik a kutya, ha éhezteti? Nekünk is van egy border collie-nk van, igaz nem ugyanaz a kategória, de mi adunk neki reggel-délbe-este. Nem etetjük halálra, de az azért túlzás, amit a szomszéd csinál, nem?2012. szept. 18. 22:02
11/13 anonim válasza:
Ja igen, a konzervnek meg 80%-a víz, azon nem élhet egy kutya sem. A tiétek valószínűleg ezért nincs elhízva három étkezéstől, mert az egyikben gyakorlatilag nem étkezik.
12/13 anonim válasza:
Ha jó tápot kap,akkor elég az a maréknyi táp. Nekem is Westim van,naponta egyszer kap 110gramm Acana tápot,hetente egyszer Bozita konzervet. Még így is olyan mint egy kályhacső,pedig sokat sétálunk,fél napját meg a kertben tölti rohangászással. A minőségi tápok fő előnye, hogy kevésből is megkap a kutya minden neki szükséges tápanyagot.
13/13 anonim válasza:
Hát morzsiból elég kevésnek tűnik, legalábbis az én markomhoz viszonyítva. Én 80grammot (nekem 2 marék) adok jagd-foxi keverékemnek és tökéletes. Most hogy vékony-e a kutya, azt látni kellene vagy tapintani, egy egészséges testalkatú kutya vékonynak néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!