Akik Belga Juhász fajtát tartanak, mit tanácsolnátok? Neveléssel, etetéssel stb?
Figyelt kérdés
Molinoi Belga Juhászom van , első kutyám.Tanácsokat várok ..2012. szept. 18. 11:59
1/4 anonim válasza:
Molinói? Az milyen? Falra akasztható?
Viccet félretéve amúgy azt tudom leginkább tanácsolni, hogy addig add tovább, amíg nem nősz hozzá nagyon. A mali kemény kutya, nem is tudom, ki adta a kezedbe első kutyásként úgy, hogy fogalmad sincs a kutyanevelésről, és nem is akarsz rendesen utánajárni. Vagy vidd el egy rendes kutyaiskolába (nem a legolcsóbbak között fogsz ilyet találni, és nem is a szomszéd utcában), ahol segítenek már most az elején, hogyan ne legyen belőle ön- és közveszélyes kutya. Nem játék.
2/4 anonim válasza:
Nem bántásként írom, de akkor jut eszedbe ezt megkérdezni, hogy mivel etesd, hogyan neveld, amikor már megvan a kutyád?
3/4 A kérdező kommentje:
OLYAN EMBEREK VÉLEMÉNYÉT VÁROM AKIKNEK VOLT,VAN ILYEN KUTYÁJA!!!!Ilyen kutyát akartam ,a tulajdonságai alapján döntöttem így! Már miért ne lehetne első kutyám??? Szerencsére ráérek ,és szinte egész nap vele vagyok !! Jut elég idő a nevelésére!
2012. szept. 18. 17:21
4/4 anonim válasza:
Akkor használd arra az idődet, hogy kutyanevelést tanulsz. Vannak remek könyvek, kutyaiskolák, minél több helyről minél több tudást szedj össze, mert különben csúnya vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!