Tükör módszeres iskolánál is van lehetőség arra, hogy házhon jöjjenek és "tanácsadást" tartsanak?
Figyelt kérdés
Kutyusom fél éve van meg, mentett. Most költöztem vele társasházba és szeparációs szorongásos. Egyelőre ez a helyzet ellehetetleníti az együttélésünket, mert ha egyedül marad, folyton ugat és nyüszít. Mindent elolvastam már a falkavezérségről és a szorongásról is, de egyedül nem boldogulok mégsem.Mindent igyekszek betartani, de ezek szerint mégis csak félrement a dolog valahol. Náluk is van ilyen "tanácsadási" lehetőség?2012. szept. 17. 16:53
1/6 anonim válasza:
igen van,hozzánk is kijöttek persze a kutyám pont akkor nem produkálta a szokásos viselkedését,tök égő volt..
tehát hívd fel őket nyugodtan,egyeztessetek időpontot,a felmérés ingyenes!
2/6 anonim válasza:
Igen, természetesen van háznál oktatás. Én Gödöllőre járok, ott is van ilyen lehetőség, de ahogy néztem a többi tükörsuli honlapját, ott is ugyanúgy házhozmennek. Mondjuk szerintem jobb lenne, ha elvinnéd tanfolyamra, az sokkal többet segít, az energiáit is levezetheti plusz más kutyákkal is találkozhat.
3/6 anonim válasza:
Igen, a vége általában úgyis egy tanfolyam, mert az ilyen jellegű viselkedés helyre billentése jellemzően nem 1-2 alkalmas művelet, nincs olyan varázsige, amitől megjavul a kutya vagy a gazdája. Dolgozni kell a sikerért.
4/6 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel tisztában vagyok, és akarok is menni vele tanfolyamra, de jelenleg úgy üvölt ha egyedül marad, hogy kertes házban kellett hagynom szüleimnél, mert a lakók nem tűrik(és teljesen igazuk van). Tehát ahhoz, hogy magam mellé tudjam venni megint rendesen, előbb valami kis javulást el kell érnem, mert ez most nagyon nem jó. Mivel a helyzetért én vagyok felelős, már biztosan az is sokat segít, ha elmondják, hogy mit csinálja addig is másképp.
2012. szept. 17. 17:15
5/6 anonim válasza:
van egyéni képzés, háznál vagy sulin, legalábbis a népszigeten meg itt budapesten tuti.
6/6 anonim válasza:
jó pénzért bármikor!!
ez üzlet !! ne feledd el!!
kimennek, felmérik a helyzetet ( ingyenesen),és ha van rá pénzed, segítenek megoldani!!
ez,nem olyan,hogy 3 simi a fején,és 2 X fordulj balra, majd köpjél északnak,és kész!!
ha,van náluk varázspálca az segít, de a profiknál olyan varázs izé .....
ja ,megvan : klikker van !!
meg tudás! arra,hogy ,hogyan kell használni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!