Ilyesztő jelenség a kutyámnál?
Figyelt kérdés
Már elvittük állatorvoshoz, aztmondta csak álmodik...
Álmában rángatózik, a szeme félig nyitott látszik hogy felvan akadva és ugrál, közben furcsa hangokat ad ki. Nagyon ilyesztő, ilyenkor addig rázom még felnem ébred, és akkor elmúlik. Valakinek csinál ilyet a kutyája álmában?
2012. szept. 16. 22:52
11/12 anonim válasza:
semmi baj, csak álmodik :) viszont ilyenkor ne ébreszd fel erőszakosan. ha nagyon nem bírod hallgatni, finoman simogasd meg, de ne rázd. én ilyenkor az enyémnek, ha már nem bírom hallgatni, csak halkan mondom a nevét, meg "shh"-hangokat adok ki (nem tudom jobban megfogalmazni... :D), szép halkan, lágyan amíg abbahagyja. és tényleg abbahagyja.
12/12 anonim válasza:
Nyugodj meg.Nincsen semmi baj a kutyáddal.Nekem 8 kutyám volt, és ezt csinálták álmukban. Ez teljesem természetes, ne félj. Csak álmodik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!