Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudnék változtatni?

Hogy tudnék változtatni?

Figyelt kérdés
általában a kanapén eszünk,a nappaliban, ha meglátja a kutyám már megőrül és rohan be a nappaliba mi csoválja a farkát és ugat .. amig eszek csak ugat, és végig csak néz és nyalja a száját. Mit kéne csinálni ahhoz , hogy tudjak normálisan enni, anélkül hogy ne ugatna.
2012. szept. 15. 23:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
oké ,értem hogy mi a feladatom és erre már én is gondoltam ,de most ha rászólok erélyesebben, hogy nem jöhet be akkor elsunnyog utánna meg megint itt ugat a nappaliban .. vagy akkor kizárom, ugasson ,egyszer csak megunja
2012. szept. 16. 00:20
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Nem kizárod, hanem kizavarod és nem mehet vissza! Nagy különbség!
2012. szept. 16. 00:54
 13/15 anonim ***** válasza:
légy határozott és nagyon kemény.te vagy az alfa hím,ezért előbb te eszel,és csak utána ő.ezt meg kell tanulnia a kutyádnak,viszont ehhez is kell 1 kis türelem.
2012. szept. 16. 01:38
 14/15 anonim ***** válasza:
51%
Én hozzávágnék egy fél literes műanyag flakont, amiben van pár kavics, hogy zörögjön. Vagy közvetlenül mellé dobnám. Ez nem fáj neki, viszont várhatóan igazi büntetésként értékeli. Az, hogy ugat téged, miközben eszel, igazán nagy pofátlanság. Egy-két ilyen flakonos dobás, és megszűnik a probléma. Flakon után meg zavard ki a szobából, de ne zárd ki, egyszerűen nem jöhet be amíg esztek és kész. Vannak olyan kutyák, akik elég kitartóak ahhoz, hogy úgy is fojtassák még hetekig, ha nem foglalkozol vele.
2012. szept. 16. 10:52
 15/15 anonim ***** válasza:
Az én kutyám is ezt csinálta amíg pici volt és ha rászóltam még feleselt is. Mondjuk mi soha nem is adtunk neki a mi kajánkból, ezután se nagyon fog kapni épp ezért. Úgy sikerült leszoktatni, hogy fogtam és elküldtem a szőnyegére, majd ott lefektettem és határozottan kiadtam azt, hogy "Marad!", akárhányszor fészkelődött, hogy fel fog kelni rászóltam. Ha fel is kelt (azért egy 3-4hónapos kölyök hogyne kelne fel ha kajáról van szó) és odajött akkor megfogtam a nyakörvénél és visszavezettem. Ezt elég sűrűn el kellett játszani az első pár napban, de utána már csak jobb lett.
2012. szept. 16. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!