Kan vagy szuka francia bulldogot válasszak?
Figyelt kérdés
Nagyon sok blogot olvastam már és weboldalt de sajnos egy sem adott elég információt vagy hasznos tapasztalatokról infót számomra.2012. szept. 15. 18:11
1/9 anonim válasza:
tapasztalatom alapján a munkakutyákat leszámítva alapvetően nincs különbség szuka és kan jelleme között... mármint akkora, hogy az nagyban befolyásolja a tartást.
Azt a kölyköt válaszd az alomból amelyik szimpatikus és megfelel az igényeidnek.
2/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ,igazából olyan szempontból tettem fel a kérdést mert egyik helyen azt írják a szukák könnyebben idomíthatók másik helyen pedig hogy a kanok.kb.egyenlőek az arányok ezért nem igazán tudom.figyelembe veszem azt is hogy lakásban a szuka tüzelés alatt mivel jár viszont ezzel együtt sem tudom eldönteni de köszönöm a választ
2012. szept. 15. 18:56
3/9 anonim válasza:
Nekem 2 francia bulldogom volt eddig, mindkettő szuka. Neha mentem bulldogos ismerősökhöz, olyanhoz is, akinek kanja volt es azert a kanok nehezebb esetek voltak. Persze a nagyja rajtad áll. Nevelessel egyik nemű kutyával sem lesznek gondok, de alapvetően a szuka kutyák jellemzően jobban idomíthatóak, ez minden fajtára igaz.
4/9 A kérdező kommentje:
hát igazán köszönöm :)esetleg gond lenne ha tennék fel még egy pár kérdést?igaz valószinű hogy a kutyavásárlásra csak pár hónap múlva kerül sor de teljesen felkészült szeretnék lenni :)
2012. szept. 15. 20:24
5/9 anonim válasza:
Persze, tedd fel. Ha tudok, válaszolok.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :),nos még sosem volt kutyám most lesz először de nagyon imádom őket a barátom kutyájával(ő kisméretű keverék)nagyon sokat foglalkozok hogy tanuljak kicsit.Nos,kicsit félek a nevelésétől mert tudom hogy időben el kell kezdeni és szeretném is minél hamarabb de mégis azt olvastam elég önfejűek...
2012. szept. 15. 20:57
7/9 anonim válasza:
szukát válassz szerintem is,simulékonyabbak mint a kanok, a tüzelés miatt ne aggódj, ivartalanítsd és nem lesz vele gond. és a nevelésétől ne félj, max ha lesz vmi baj, akkor felteszel egy kérdést a bajjal kapcsolatban, és sikerülni fog a nevelés is :)
8/9 A kérdező kommentje:
persze:-) es a szoba tisztasaggal.tanitassal vagy barmilyen okitassal kapcsolatban ugy hallottam szidaskent a legjobb ha egy kucsit megpaskoljuk ujsagpapirral de semmikep sem kezzel es nem a fejèt ez persze termeszetes.megkerdezhetem(nem tudom a korosztalyt sajnalom azert nem tudon hogy Ön vagy Te)hogy milyen tapasztalatai tippjei vannak a szobatisztasagra nevelesre es pl a maradj.pacsit.ül ...tanitasara?
2012. szept. 15. 21:50
9/9 anonim válasza:
A szukák némileg alkalmazkodóbbak, bújósabbak, csendesebbek, kevésbé makacsak, de ez egyedektől is függ.
A szukát veszel, az tüzel, ha kant, az jelöl, de mindkettő kiküszöbölhető az ivartalanítással. Ajánlom, hogy tedd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!