Akela név egy vizslának?
Figyelt kérdés
Egy vizslalánynak szerintetek jó az a név hogy : Akela2012. szept. 15. 16:41
1/8 anonim válasza:
Nem éppen:) Nem pont egy vizslával párosítanám az Akela nevet, mondjuk pont ezért is jó lehet. Bár én valami bohókásabbat adnék.
2/8 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2012. szept. 15. 16:43
3/8 chrishu válasza:
Miért ne? Ha neked tetszik és te vagy a gazdája akkor hívd Akelának
4/8 anonim válasza:
semmiképpen sem illik hozzá
tudod "ki" volt Akela?
nézz utána!
vizslának valami vadászós név...pl én Diánának hívnám
5/8 anonim válasza:
chrishu, ha tetszik, adja, de akkor ne kérdezze mások véleményét, tök fölösleges
6/8 A kérdező kommentje:
csak nem tudom eldönteni, illik-e egy vizslának. nekem tetszik, de nem vagyok benne biztos hogy illik rá. igaz, hogy valami bohókás név illene, de nem találok. azért köszi
2012. szept. 15. 16:47
7/8 anonim válasza:
szerintem jó lesz. legalább nem hívják úgy a kutyák 1tizedét mint a tiédet.
8/8 anonim válasza:
Nekem a Svájci Fehér Juhász szukám Akela, és a Fekete Német Juhász szukám Dia :) Az Akela egyébként kan név de ezt a mi tenyésztőnk nem tudta. De végül is mindegy h milyen nevet adsz neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!