Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tartsam távol a "dögöket"?

Hogy tartsam távol a "dögöket"?

Figyelt kérdés

Ma elsétálunk a kutyámmal az egyik rokonomhoz, nincs messze mondjuk 2 km, de lakótelepeken keresztül, az meg tele van neveletlen kutyákkal, inkább kisebbekkel és ugye mind póráz nélkül. Múltkor is nekiment a kutyámnak egy csivava de hátulról sunyin, a mázlija az volt, hogy a kutyámat általában nem érdeklik a kis méregzsákok, de mi van ha egyszer igen? Széttépi..

Nem szívesen megyek lakótelepeken végig, de az összeset nem tudom kikerülni.

Hogy tartsam távol a kutyákat az enyémtől ha azok el vannak engedve?

2012. szept. 15. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is problémám ,csak nekem nem lakótelepen. Hanem az utcánkban van egy ház tele kis dögökkel és persze soha sincs bezárva a kapu. Nem tudok velük mit csinálni,az én kutyámat sem érdeklik.
2012. szept. 15. 15:05
 2/11 anonim ***** válasza:
35%
A más kutyája mindig dög, a miénk meg nem. Felírtam. Megint tanultam valamit.
2012. szept. 15. 15:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Az enyém is egy dög muter szerint :D
2012. szept. 15. 15:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ordítani kell rájuk. Én is találkozom utcai kutyákkal, de ha rájuk ordítok, akkor nem mernek közelebb jönni.
2012. szept. 15. 15:10
 5/11 A kérdező kommentje:
A nagyobbakra és a kóbor kutyákra használ az ordítás, de a kicsiknél nem mindig jön be..
2012. szept. 15. 15:13
 6/11 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal egy botot a biztonság kedvéért..:P
2012. szept. 15. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
önts le vízzel a dögöket, ha a gazdájuk elkezd neked pofázni akkor megmondod, hogy rakjon már rá pórázt, mert neveletlen... télen pedig a bot az jó ötlet, de télen azért a vizet hagyd :D
2012. szept. 15. 17:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha nagytestű kutyád van akkor hagyd nyugodtan, hogy egye meg őket vacsorára csak vigyázz nehogy megakadjon a torkán egy csivava :). Nekem is már nagyon elegem van a neveletlen zsebcirkálókból.
2012. szept. 15. 22:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Amstaffom van. :D
2012. szept. 15. 22:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor vacsora :)))
2012. szept. 15. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!