Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a Lehel úti...

Mit gondoltok a Lehel úti állatkórházról? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 16:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem ide hordom az állataimat, így erről nem tudok nyilatkozni. Azt tudom, hogy elég drága, főleg este 10 óra után.

Tavaly ősszel egy spicc keverék kutyust elütöttek Dunakeszin, este 9 óra felé. Szegény 3-4 métert repült, tiszta vér volt, a szemét furcsán mozgatta, nem kell orvosnak lennem ahhoz, hogy rájöjjek, az agya sérülhetett. Persze a gázoló továbbhajtott. Mi bevittük a Lehel úti állatkórházba, azonnal ellátták, én aláírtam a papírokat, és ennyi volt. Még hetekig hívtam őket, hogy mi van a kutyával, úgy tudom elvitték az Illatos útra, majd a Rexbe. Teljesen felépült.

Nekem nagyon pozitívak voltak, normálisak, azonnal bezártak, és megműtötték a kutyát. Tisztaság volt, kedvesek voltak. Én nyugodt szívvel vinném oda a sajátjaimat is, ha nem lenne meg a saját orvosunk már 15 éve.

2012. szept. 14. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó és drága.

Volt ott egy Dr Pálffy nevű sebész -nem tudom, hogy praktizál-e még- a legjobb állatsebész volt.

2012. szept. 14. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi ritkán járunk náluk, csak ügyeletre esünk be néha éjszaka. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak eddig mindig, bár szerencsére nem kellet túl sokszor menni. Panaszt még nem sokat hallottam rájuk, korrekt és normális dokik.
2012. szept. 14. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Második jól fogalmazott: jó és drága.

4x voltunk itt, egyszer toklász ment a fülébe, persze húsvét napján, amikor csak ez az egy rendelő volt nyitva. Még csak bódítani sem kellett, 2 perc alatt kiszedték. 9ezer forint volt. Egyszer kinyomták a bűzmirigyét 4ezerért. (a saját dokink 500 forintot kér érte, de azt se mindig:)

Aztán Vrabély dokinál voltunk hasi és szív ultrahangon, szerintem ő a legjobb kardiológus. Azért 10-11 ezer forintot fizettünk, arra mondjuk azt hittem, hogy több lesz.

2012. szept. 14. 22:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi mindig megúsztuk olcsóbban hálisten, mint amire számítottunk, mármint ha az ügyeleti díjat nem nézzük. Azt meg inkább nekik fizetjük ki, mint az egyetemnek, ahova 30 000 Ft csak behajtani, aztán még a fene tudja, milyen dokihoz kerülsz...
2012. szept. 14. 23:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Látom, régi az utolsó hozzászólás. Ma voltunk vizsgálaton. Kedvezményes vizsgálati díjat számoltak. Lehet azért, mert már voltunk néhányszor, és benne volt az adatbázisban? Nagyon alaposan megvizsgálták, de ez a gesztus igazán jól esett. Köszönet érte.
2013. aug. 16. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!