Mit gondoltok a Lehel úti állatkórházról? Mik a tapasztalatok?
Nem ide hordom az állataimat, így erről nem tudok nyilatkozni. Azt tudom, hogy elég drága, főleg este 10 óra után.
Tavaly ősszel egy spicc keverék kutyust elütöttek Dunakeszin, este 9 óra felé. Szegény 3-4 métert repült, tiszta vér volt, a szemét furcsán mozgatta, nem kell orvosnak lennem ahhoz, hogy rájöjjek, az agya sérülhetett. Persze a gázoló továbbhajtott. Mi bevittük a Lehel úti állatkórházba, azonnal ellátták, én aláírtam a papírokat, és ennyi volt. Még hetekig hívtam őket, hogy mi van a kutyával, úgy tudom elvitték az Illatos útra, majd a Rexbe. Teljesen felépült.
Nekem nagyon pozitívak voltak, normálisak, azonnal bezártak, és megműtötték a kutyát. Tisztaság volt, kedvesek voltak. Én nyugodt szívvel vinném oda a sajátjaimat is, ha nem lenne meg a saját orvosunk már 15 éve.
Jó és drága.
Volt ott egy Dr Pálffy nevű sebész -nem tudom, hogy praktizál-e még- a legjobb állatsebész volt.
Második jól fogalmazott: jó és drága.
4x voltunk itt, egyszer toklász ment a fülébe, persze húsvét napján, amikor csak ez az egy rendelő volt nyitva. Még csak bódítani sem kellett, 2 perc alatt kiszedték. 9ezer forint volt. Egyszer kinyomták a bűzmirigyét 4ezerért. (a saját dokink 500 forintot kér érte, de azt se mindig:)
Aztán Vrabély dokinál voltunk hasi és szív ultrahangon, szerintem ő a legjobb kardiológus. Azért 10-11 ezer forintot fizettünk, arra mondjuk azt hittem, hogy több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!