Csak szerintem ennyire szemetek Debrecenen az állatklinikán?
A kutya megérzi ha rossz, vagy szemét ember vagy
Én nem értem az ilyen embereket.Akkor neki is be kellett volna kötni a száját!!!Ő is morgott volna.:-)
Sajnos tényleg vannak ilyen orvosok, még szerencse hogy a mi környékünkön normálisak :)
Egyébként a gyomor csavarodást ellehet kerülni ha az etető tál olyan magasan van mint amilyen magasan a kutya feje , hogy ne kelljen hajolnia, és evés után várni kell 1 órát a futtatással, mozgással, játékkal.
Ezeket csak azért írtam le mert attól még hogy meg lett műtve ritka esetben előjöhet újra a gyomorcsavarodás.
Most elvetted tőlük a kedvem ,pedig ki akartam próbálni.
Örülök, hogy azért jól végződött a dolog!
Sajnos vannak olyan fajták, akiknél bármit csinálsz, gyomorcsavarodása lehet. Vannak óvintézkedések, amiket meg lehet tenni, de így is előfordul.
Most, hogy kivarrták a gyomrát, már nem valószínű, hogy újra számítani lehet rá.
Sajnos nagyon meg kell választani a dokit, tapasztalatom szerint a legtöbb rendes, de kivétel mindenhol előfordul...
Mi egyszer vittük oda a cicánkat, mert fájlalta a lábát. Lelkiismeretesen ellátták, úgy, ahogyan kell. Én meg voltam elégedve. Kedves doki volt, az asszisztens is. Szerintem mindenhol előfordulnak kevésbé jó orvosok, akiknek sajnos nem az állat egészsége a legfontosabb.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!