Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak szerintem ennyire szemete...

Csak szerintem ennyire szemetek Debrecenen az állatklinikán?

Figyelt kérdés
Szerdán este az 5 hónapos bernáthegyi kiskutyámnak gyomorcsavarodása lett.Itt nálunk az állatorvos nem műt.Ami hirtelen eszembe jutott a Debreceni Állatklinika.Felhívtam az orvos és csak hápogott mint valami kacsa.Hogy nem tudja meg majdnem azt mondta hogy neki este 9-kor nincs kedve műteni.kb 100km-ről mentünk volna.Azt ígérte nem sokára vissza fog hívni.Már egy másik településen voltunk és még mindig nem hívott.Visszahívtam és közölte velem hogy tudom-e hogy Ő 80.000ft-ért műtené meg.Mondtam neki hogy nem érdekel csak mentse meg a kiskutyámat.Még akkor se mondta hogy hozzuk.Nagy szerencsénkre Karcagon találtunk egy nagyon rendes orvost és Ő este egy zokszó nélkül megműtötte, így túlélte a kiskutyánk.Ő 11.000ft-ért műtött és még gyógyszert is adott.Már nagyon jól van a kutyus, valahogy oda varrta a hasfalához a gyomrát és már ilyen nem fordulhat elő többet.:-)Nem a pénzről van szó, mert természetesen kifizettem volna, hanem az orvos hozzáállása nem tetszett.Szerencséje hogy nem személyesen beszéltünk.Minek megy az ilyen orvosnak????Vagy csak Én látom ilyen drasztikusan a helyzetet?
2012. szept. 14. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen orvosok Én veszprémbe nem voltam megelégedve az eggyik asszisztensel.. A dokival nem volt semmi baj de rámorgott az aszisztensre megkértem hogy ne nyúljon a kutyához de majd ő igen és bekötötte a száját és elkezdte magyarázni hogy ha ilyen agreszív lesz akkor el kell altatni stb.. soha senkire nem morgott azelőtt és azóta se.. csak ő nem tetszett neki.. ugatás előfordul figyelmeztetésnek.
2012. szept. 14. 15:49
 2/8 A kérdező kommentje:

A kutya megérzi ha rossz, vagy szemét ember vagy

Én nem értem az ilyen embereket.Akkor neki is be kellett volna kötni a száját!!!Ő is morgott volna.:-)

2012. szept. 14. 15:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos tényleg vannak ilyen orvosok, még szerencse hogy a mi környékünkön normálisak :)

Egyébként a gyomor csavarodást ellehet kerülni ha az etető tál olyan magasan van mint amilyen magasan a kutya feje , hogy ne kelljen hajolnia, és evés után várni kell 1 órát a futtatással, mozgással, játékkal.

Ezeket csak azért írtam le mert attól még hogy meg lett műtve ritka esetben előjöhet újra a gyomorcsavarodás.

2012. szept. 14. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Most elvetted tőlük a kedvem ,pedig ki akartam próbálni.

Örülök, hogy azért jól végződött a dolog!

2012. szept. 14. 16:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti!De nekünk úgy jött ez a gyomor csavar hogy reggel evett és este 7kor még vacsi előtt történt.A kaját azt most is úgy kapja hogy nem kell hajolni, hagyjuk pihenni is.
2012. szept. 14. 16:23
 6/8 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan fajták, akiknél bármit csinálsz, gyomorcsavarodása lehet. Vannak óvintézkedések, amiket meg lehet tenni, de így is előfordul.

Most, hogy kivarrták a gyomrát, már nem valószínű, hogy újra számítani lehet rá.

Sajnos nagyon meg kell választani a dokit, tapasztalatom szerint a legtöbb rendes, de kivétel mindenhol előfordul...

2012. szept. 14. 16:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi egyszer vittük oda a cicánkat, mert fájlalta a lábát. Lelkiismeretesen ellátták, úgy, ahogyan kell. Én meg voltam elégedve. Kedves doki volt, az asszisztens is. Szerintem mindenhol előfordulnak kevésbé jó orvosok, akiknek sajnos nem az állat egészsége a legfontosabb.

26/N

2012. szept. 14. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Debrecenben több állatorvos is van ami jobban felszerelt mint az állatkórház. Ügyeleti rendszer van,nincs olyan hogy ne látnák el.
2012. szept. 15. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!