Igaz hogy kell segiteni kan (németjuhász) kutyusnak fedezéskor? Hogy működik ez az egész? Bővebb hosszabb válaszokat várok!
Hát kettőnk közül nem én vagyok a szánalmas:)
Négy hónaposan még nem előszűrnek te Isten bar*a, hacsak nincsenek DP-re utaló jelek:)) De úgy látom ezt sem tudod... Még az a szerencse hogy hozzáértő családból származol!
Aki meg a pénzt látja a kutyákban az nem tenyésztő, hanem szaporító bárminek is nevezze magát...
Nekem nem zsebcirkáló NJaim vannak, abból csak egy van, hobby kutya.
Én a NJtól sokkal nagyobb és sokkal drágább kutyákkal foglalkozom, rengeteget dolgozom velük,értük. Kiállításokra járok,stb.
Egyébként meg at APEH-al kellene elbeszélgetned,hogy honnan meg mennyit tettél a kutyázásba:DD
Attól hogy pénzed van eszed még nincsen:D
Ja egyébként meg nem vagyok qurva,nagyon nem.
Üdv: a Nagy kutyás csaj
Te szerencsétlen:) Olyan buta vagy, hogy nem érted a dolog lényegét:)
De én ilyen sötét b*nkókkal nem vitatkozom:P
Kereskedj csak okoska:)
A tisztességes munka meg az adók, jajjjajj:PP
Gondolom a méregdrága(850ezres) kutyádat is számlára vetted...Ne röhögtesd már ki magad!!
Üdv: A Nagy kutyás csaj
Még valami:))
Milyen az a "tenyésztő jellegű"?
Asszem tenyésztőnek is nevezhetem magamat. Vannak eredményes minősített kutyáim, nem elletem őket folyamatosan, évente, kétévente születik alom nálunk, és nem ebből fogok meggazdagodni...
Ezt hívják tenyésztésnek...
Aztán a kereslet-kínálat által meghatározott kutyagyártást szaporításnak hívják...
Ha nem tudod mi a különbség a kettő között szerintem ásd el magad!
nem nem ! a tenésztő az egy külön szakma!! gondolom egy tenyésztő azért tenyészt mert pénzt keres belőle! szerintem te nem rendelkezel 10 20 éves tapasztalattal hogy tenyésztőnek mondhasd magad! ásd el magad kiscsaj!!!
A NAGY Tenyésztő családból származó tenyésztő :)
Hát ez érdekes...
A tenyésztő nem egy külön szakma, jobd ha tőlem tudod!
A megélhetési kutyázás az egy egészen más dolog(gusztustalan úgy mellesleg). Én nem azért kutyázom,mert eből akarok megélni, mert aki szívvel-lélekkel csinálja az nem hogy nem él meg belőle, hanem kőkeményen ráfizet...
Neked egyébként honnan van 10-20 éves tapasztalatod, ha azt sem tudod kell-e segíteni egy NJ kannak a fedezésnél?????
Nem kell neki segíteni, megoldja egyedül.
Ismerek én is ilyen nagy kutyásokat mint Te! 20 éve kutyázik, de képtelen rendesen fedeztetni, alap dolgokról fogalma sincsen...Ugyanúgy ahogy neked sem.
Sajnálom az ilyen tulajdonosok kutyáit, inkább a fajtamentőknél lennének ott legalább lenne esélyük normális gazdihoz kerülni...
Egyébként meg ha a kis családod 5 hónp múlva hazacuccol a kiskutyád még csak 9 hónapos lesz 18 hónapos kor alatt meg úgyis csak engedéllyel fedezhet, úgyhogy nem is olyan sürgős hogy megtudd a választ.
Különben írhattál volna a pereputtynak egy e-mailt és megkérdezhetted volna őket. Erre szokták azt mondani, hogy a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta rókát!
Tud előbb is,denem egészséges(lásd ivarérettség-tenyészérettség közti különbség).
Mi még úgy tanultuk,ha egészséges állat eléri felnőttkori tömege 3/4 részét,már tud fedezni,de még nem jó tenyésztésbe venni.
ekintve,hogy 1989-ben végeztem az állattenyésztő sulit,gondolom ma már modernebben fogalmaznak,de az elv ugyanaz.
A tud fedezni meg a fedezhet közt óriási különbség van:)
De Te ezt nem értheted:D
Na ki a szánalmas?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!