Szerintetek fajtatiszta?
Nekem nagyon tetszik. Állítólag szibériai husky, viszont nekem sokkal inkább samoyed-husky keveréknek tűnik. A kiállása, faroktartása, bundája engem sokkal inkább samoyedre emlékeztet, kivéve a kék szemeit.
Képek a kutyáról:
Samoyed:
Szibériai Husky:
Véletlenül nem Gombán van a tenyésztő?
Lehet,hogy husky,de a fajtájának egy nagyon nem szép példánya. A husky egy atletikus munkakutya. Ez minden csak nem az.Nagyon hosszú a szőre,rossz a faroktartása,rossz a háta,vastagok a csontjai.
Ettől függetlenül lehet aranyos kutya és te nagyon szeretheted...,de inkább néz ki keveréknek.
Ha nincs papir rola, akkor nem fajta tiszta. De ha mar muszaj volna eladni valaminek, akkor fehér akitaval probalkoznék : [link]
:)
#2: A kennel nevét ne fedjük fel, de igen:)
#3: Nem tudom hogy van-e törzskönyv, de mivel elvileg tenyésztő, kell lennie. Viszont a mai világba sok tenyésztőről is hallani rosszakat, de személyesen nem ismerem, szóval nem alkotok semmilyen véleményt ez ügyben:)
A tenyésztő szót még véletlenül se használnám az illetőre...
De gondolom előbb-utóbb megjelenik itt és mindenkit elküld a halál ...-ra, szokása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!