Milyen az Amerikai Akita Inu?
Az a kutya szökik, amelyiket nem ivartalanították idejében, meg nem viszik minden nap sétálni, vagy nem tanították meg arra, hogy a nyitott kapu nem jelenti azt, hogy rohanni kell. Illetve nyilván amelyiket olyan helyen akarják tartani, ahol nem szökésbiztos a kerítés. Ha ezek a problémák nálatok nem állnak fenn, nem fog szökni a kutya.
Minden másért javaslom a google-t, illetve azt a tenyésztőt, akitől majd be akarod szerezni a kutyádat, nyilván mindenről szívesen felvilágosít :)
Szerintem bármekkora kerítést vígan átmászik,ha nincs megnevelve, ha nem tud átmászni, akkor kirágja, vagy kiássa a kerítést.
Gyönyörű hatalmas és kemény kutyák. EMBER kell hozzájuk.
Ha jó tenyészetből veszed, következetesen neveled és megadod neki mindazt a törődést, nevelést, amit bármilyen más fajta kutya is igényel - gyönyörű, hűséges, védelmező társad lesz.
Nem tudom mennyire értesz a kutyákhoz és volt -e már előtte is kutyád, de én mindenképp ajánlanám a kutya ovódát és az iskolát is.
Egy rendesen lemozgatott és szellemileg is elfárasztott kutya nem szökik, és nem rombol. A fáradt kutya-jó kutya.
Sok sikert a kutyushoz és jó kutyázást !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!