Én az elsőt. De majd úgyis a helyszínen derül ki, hogy melyik a tied. Majd ott megérzed. Nekem menhelyi cicám van, ő választott ki. De "szerelem " volt az első látásra egyébként is. Ennek már 5 éve :)
Nem fogod megbánni. Iszonyú sok szeretet kapsz majd tőle :D
Ha én kellene válasszak,akkor egyiket sem,mert nekem a nagy testű kutyák jönnek be.
Számodra a harmadikat javaslom.Kölyök még,formálható,nevelhető,olyan lesz amilyennek te neveled és nem kinlodsz vele,ha esetleg az előző gazdái elrontották,megtörték a kis lelkét.
ránézésre a 2.-at választanám, mert ő tetszik legjobban, utána az 1. és a 3. Viszont ha a szívemre hallgatnék, akkor a 3. -at vinném el előbb, utána a 2. és 1.
Ha az eszemre hallgatok, akkor 1. 2. 3., mert a kicsit (3) úgyis hamar elviszik, a középső vidám, ő is hamar találna gazdit, ezért inkább a kis félős elsőt :) de hogy ne legyen vita, szívem szerint mindegyiket hazavinném :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!