Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ő szerintetek milyen keverék?...

Ő szerintetek milyen keverék? (Kép! )

Figyelt kérdés
[link]

2012. szept. 11. 21:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
2. de attól függ, milyen a jelleme, mennyi idős sb...
2012. szept. 11. 21:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én az elsőt. De majd úgyis a helyszínen derül ki, hogy melyik a tied. Majd ott megérzed. Nekem menhelyi cicám van, ő választott ki. De "szerelem " volt az első látásra egyébként is. Ennek már 5 éve :)

Nem fogod megbánni. Iszonyú sok szeretet kapsz majd tőle :D

2012. szept. 11. 21:38
 13/17 anonim ***** válasza:

Ha én kellene válasszak,akkor egyiket sem,mert nekem a nagy testű kutyák jönnek be.

Számodra a harmadikat javaslom.Kölyök még,formálható,nevelhető,olyan lesz amilyennek te neveled és nem kinlodsz vele,ha esetleg az előző gazdái elrontották,megtörték a kis lelkét.

2012. szept. 11. 21:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, szerintem is majd ott biztos lesz olyan, akit egyből közel érzek magamhoz. :)
2012. szept. 11. 21:59
 15/17 anonim ***** válasza:
nekem az első a kedvencem:)) De tényleg élőben fogod ezért érezni,boldog kutyás éveket!
2012. szept. 11. 22:31
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2012. szept. 11. 23:19
 17/17 anonim ***** válasza:

ránézésre a 2.-at választanám, mert ő tetszik legjobban, utána az 1. és a 3. Viszont ha a szívemre hallgatnék, akkor a 3. -at vinném el előbb, utána a 2. és 1.

Ha az eszemre hallgatok, akkor 1. 2. 3., mert a kicsit (3) úgyis hamar elviszik, a középső vidám, ő is hamar találna gazdit, ezért inkább a kis félős elsőt :) de hogy ne legyen vita, szívem szerint mindegyiket hazavinném :D

2012. szept. 12. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!