Milyen fajta kutyát válasszak? Két kisgyerekem van. "Kerti" kutyát szeretnék, tehát a lakásba nem engednénk be, közepes/kisméretű kutya érdekelne (a német juhászkutya nálam már nagyméretűnek számít).
Nekünk német juhászunk van, bejöhet a házba, sőt szeretem, ha ott van a közelembe és hízeleg! Állatorvoshoz járunk , sétálni, ja és kutyasuliba járt! Mindent megkap, amire egy kutyának szüksége van!
De ne haragudjatok, amit a mai világba némelyik ember művel a kutyával, olyan szintekre emeli, ami már nem is létezik! Nem drasztikus ez ennyire, mint ahogy sok dolgot olvasok ebben a kategoriában!
Régen nem volt különleges kutyaétel, nem volt suli, nem volt különleges fürdető szer vagy bármi hasonló.. mégis jól érezték magukat a kutyák!
Én, aki szintén családtagnak tekintem a kutyát és úgy imádom , mint egy gyereket, egyszerűen ezektől a stílusú és felfogású kommentektől rosszul vagyok!
Kedves Kérdező!
Szerintem ne rettentsenek el, viszont tényleg vigyétek el sétálni őt, ha úgy adódik! Jó családi, közös program ez nektek is, és a kis kedvenc is élvezi!
Különben meg, ahogy megkapjátok a kutyust, biztos, hogy annyira a szívetekhez nő, hogy ösztönösen jót akartok majd neki és viszitek!
Húúú, nem gondoltam, volna, hogy ekkora vitát "provokálok" a kérdésemmel.
És most bármit írnék, valakinek úgysem tetszene.
Köszönöm azoknak a válaszokat, akik tényleg a kérdésemre válaszoltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!