Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Minden nap kutya ugatásra...

Minden nap kutya ugatásra ébredek. A szomszéd fél hatkor engedi ki a szobából. Hétig aludhatnák. Mi az amit tehetek?

Figyelt kérdés

2012. szept. 10. 19:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Becsöngetsz, és megkéred szépen, hogy ne engedje hajnalban ugatni a kutyát.
2012. szept. 10. 19:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam,hogy nem lehet vele tárgyalni!
2012. szept. 10. 19:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Felkelsz hajnali háromkor, és nekiállsz hörgős metált bömböltetni. Vagy elmész a helyi jegyzőhöz, mert az állattartási és jószomszédi ügyek is hozzá tartoznak, és jól panaszt teszel, amit ha normális a jegyző, akkor kivizsgál, utasít, ha nem használ, repül a pénzbírság, miegymás.
2012. szept. 10. 20:00
 4/9 anonim ***** válasza:
szerintem is az lenne a legjobb, ha te egyszer még korábban felkelni (esetleg többször is) de olyan 3 körül, akkor biztosan alszanak és hangos zene, amit utálnak, aztán majd odamennek beszélni hozzád erről, és te is megmondhatod a problémáidat...
2012. szept. 10. 22:51
 5/9 anonim ***** válasza:
A zenével az a gond, hogy azzal a többi szomszédot is zavarnád és a végén még téged jelentenek fel. Mond meg neki, hogy csináljon valamit a kutyával, különben bejelented a jegyzőnek, vagy megijed vagy nem. Ha nem, akkor bejelented.
2012. szept. 11. 23:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért, a kutyaugatás nem hallatszik minden irányba? :)
2012. szept. 12. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
De hallatszik.:D De attól, mert a másik szomszéd őt zavarja, neki nem kell ugyan úgy viselkednie és büntetni a többi szomszédot is. Szerintem előbb szólnának neki, ha hajnali 3-kor ébresztené őket zenével (főleg, ha többszöri alkalom), mint a másiknak a kutyaugatásért fél 6-kor.
2012. szept. 12. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is inkább viccnek, illetve végső megoldásnak szántam, szerintem előbb a jegyzővel kéne próbálkozni :))
2012. szept. 12. 23:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg ezt inkább a 4. válaszra írtam :). Mert ő tartotta jó ötletnek a hajnali 3-as ébresztőt, akár több alkalommal is, hogy majd megunják és odamennek beszélni, de mivel a zenét nem lehet csak egy szomszédhoz eljuttatni, nehogy a többi unja meg a hajnali muzsikálást és a rendőröket küldjék oda beszélgetni :D
2012. szept. 13. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!