Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanátok olyan kutyát, ami...

Mondanátok olyan kutyát, ami Magyarországon ritkának számít és 250 vagy max 300ezer ftból meg lehet venni?

Figyelt kérdés
Valamit ha tudtok tenyésztőt is linkelnétek?
2012. szept. 10. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Német pincser-nem a törpe.
2012. szept. 10. 20:19
 12/15 anonim ***** válasza:

"15:40, rájöttem, hogy Te úgy értelmezted a kérdést,milyen magyar fajták vannak."

Nem. Én úgy értelmeztem, ahogy kérdezték.

Ez a 7 magyar fajta a kihalás szélén van, vagyis igencsak ritkák Magyarországon (is). Csak a puli és a rövidszőrű magyar vizsla az, amelyik nincs veszélyben és viszonylag sok van belőlük.

2012. szept. 10. 21:09
 13/15 anonim ***** válasza:
ja, csak ezek nagy része nem jön ki 250-300 ezerből... max a magyar fajták vagy egy-két ismertebb mint pl az ír farkas
2012. szept. 10. 21:36
 14/15 A kérdező kommentje:
van egy 7év körüli kutyusom amit menhelyről hoztam el még évekkel ezelőtt:) ő a mindenem! én versenyezni szeretnék a kutyámmalazért akarok ilyet!
2012. szept. 10. 23:19
 15/15 anonim ***** válasza:
milyen verseny? kutya kiállítás vagy sport verseny? mert azért nagyon nem mindegy mit akarsz csinálni a kutyával
2012. szept. 11. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!