Fajtatiszta kutyámat miért keverékezik le mindig?
Figyelt kérdés
Cavalier,és a környéken nem nagyon van másnak.Mindig cocker keveréknek nézik,és nem hagyják magukat meggyőzni hogy nem az.2012. szept. 9. 23:08
11/11 anonim válasza:
Had erősködjön. Nem kell vele foglalkozni. Sokan nem ismerik a fajtákat. Az enyémeket is mindig másnak mondják. Múltkor pl. szomszéd néni unokája átjött megnézni őket, huszonéves srác és kérdezi a barátnője, hogy milyen fajták, a srác mondja neki, hogy shar pei-ek (azok), a lány meg, és a pici, a srácban túltengett a buzgóság és rávágta, hogy a kölykük, szóval én olyan ügyes vagyok, hogy 2 kan shar pei-től le tudtam hozni egy jagd-foxi keveréket, ráadásul nem is ő volt az első, aki azt mondta a keverékre, hogy a másik kettő kölyke. Én általában csak mosolygok egyet, ha meg erőszakoskodnak, akkor rájuk hagyom, had mondják. De a keveréknél még többször eltalálják a jagdot, mint a shar pei-eket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!