Palotapincsi és csivava keresztezéséből milyen kiskutyák lesznek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 14:36
12/25 anonim válasza:
13/25 anonim válasza:
Hét az az utolsó az egyértelműen 100% hogy keverék. Az elsőn pedig látszik hogy fajtatiszta. A tieidnek van törzskönyvük? Gondolom nincs. Akkor meg keverékek, főleg ha úgy néznek ki mint a 2. kutya.
14/25 anonim válasza:
koorva csudák lesznek,a pincsit igen jellemtelen lénynek tartom ez a lakótelepi cigánykutya!!! minden majom cigánynak és vénasszonynak ilyen felmosórongya van.akik elmebajosak! a csivaváról sem tudok jobbat mondani,gyönyörű szemei vannak,mint s3ggemen a téli pattanás:D:D:D a pincsinek is van egy szeme olyan mint Jackó orra kiesik igy mégjobb szemük lesz!!! mért nem vesztek inkább egy kutyát ezek helyett a valamik helyett?!? ráadásul még szaporitjátok is ezeket az alapból elkorcsolsult kutyákat!!! szépek vagytok
15/25 anonim válasza:
Hát nekem se a testfelépítése, se az arca nem tetszik: Dez csak az én véleményem, én pont inkáb az agarakat szeretem, a rövidlábúaktól kiráz a hideg: D
CSúnya kuyták lennének amúgy szerintem.
16/25 A kérdező kommentje:
20.44-esnek. Konkrétan nem vagyok kíváncsi az ilyen alpári taplók véleményére. Mit köcsögösködsz?
2009. júl. 30. 07:04
17/25 anonim válasza:
A gyűlöletkeltésért, MÁSOK SÉRTEGETÉSÉÉRT, PROVOKÁLÁSÁÉRT, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, TRÁGÁRKODÁSÉRT, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!
:) Kiemeltem ami rád vonatkozik, ne légy tahó.
18/25 anonim válasza:
Neked szépre sikeredett keveréket van:-) nekem tettszik, amúgy se a pincsi se a csivi nem tartozik a kedvenceim közé.
20/25 anonim válasza:
Hát nem tudom,láttam már neten csivava+pincsi keveréket,nekem tetszett!Nem volt olyan nyomott pincsiorra,és rövidszőrű volt,viszont,nem is volt olyan nyomi csivava feje!
Én elfogadnék,egy ilyen keveréket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!